Fáradt Blog

Megkíséreljük eljuttatni az olvasót a szellemi mélypontra.

Friss topikok

2008.10.29. 00:13 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: joggal kipusztult törzsek nyugtalanító jóslatai.

  

Kedves Olvasóink!

 

Így a 21. század elején, hogy képesek legyünk eligazodni ebben a mélységesen mély, végbélhez hasonló sötétségű világban és hogy ne tévedjünk el a jövő egyirányú labirintusában, figyelembe kell vennünk ősi törzsek (elsősorban a marangák, tevnylimok) jóslatait. Blogunk tartalmazza ezen jóslatok, valamint azok szimbólumainak értelmezését is.

 

1.

"Mondják ősnyelveken, hogy midőn együtt áll a nap és a hold, akkorra néma barlangjából elővakkan a téglatyúk és a 4 égtáj felé hamvakat szór a szélbe, a hamvakból szürke paripákon eljövendenek a rembukák hogy elvigyék elsőszülött fiát annak kinek lészen ürüléke fekete mire a varangy éve megpitymallik"

 

MAGYARÁZAT:

Ez a rémisztő maranga mondás, a tyeritymik barlang falára van felfestve (Armund Herzog 1968). A Nap és a Hold együttállása minden 104. évben következik be, maga a téglatyúk a garamba sülyk meséből jött, félig népi motívum, de a marangák rettegtek tőle, féltek, hogy ezen bestia savas székletével felmarja tökföldjeiket, melyen elsődleges ételüket (tököt) termeltek. A hamvak a székletet szimbolizálják. A „szürke paripákon” közlekedő „rembukák” az apokalipszis lovasai. A fekete ürülékű személy pedig maga a magna mater, akinek ürüléke a humuszt azaz a termékenységet szimbolizálja, az ő fia a megváltó a maranga mitológiában. A varangy éve, a jóslatot követő 104. év.

 

2.

"Midőn megemeli a furukka törzs tégely kalapját, és előlövellék a végsőbagoly a timka isten falloszából, úgy száll a végső pattanás fölé a kolosszális arazinencia, hogy átvegye végre örök megérdemelt helyét a terror trónján életünk fölött e szónikus csirkeláb"

 

MAGYARÁZAT:

Ez a borongós jóslat, szintén a tyeritymik barlang falára van felfestve. A marangák élőhelyén bármikor kitörni készülő vulkán, egy lehetséges kataklizma forrása volt a Scrbvng-hegy, azaz a „végső pattanás”, a kolosszális arazinencia alatt, máig nem világos a tudósok számára, mit értettek a marangák. Annyi bizonyos, hogy a szónikus csirkeláb, Makkaja káoszistennő lába, aki egy pillanat alatt képes eltaposni a népét, ha Timka isten (akit cölibátusra átkoztak Makkaja isteni szülei) mégis ejakulálna.

 

3,

"Archaikus szövegek írták a kümarnai barlangokban, hogy aki elsőként megereszt a holdbéli tájon függő bölénymaddzagot, annak keze lészen a csillagok ostora, és ezáltal a földön honoló békesség a rút végetérhetetlen banális koituszba hajlik át, de lesz egy nagy úr A hadsereg élén és egy repülő szekér meggyilkolja a varjat a rétesek felett. Csak egy gyűrűs pecsét, mit finggal nyitni lehet, de ahhoz is előbb kolbászt, majd félig rohadt ürömi juhtúrót kellene beledézsmálni egy literes ótvarangy szájába, és az egészet mésszel lehinteni, hogy legalább süljön! Sok hal majd bele a kínoskamrák lelkivilágába, de legalább meglelik az ónixpiramist, amiben épp elég teát főzhetnek egy kiadós napesti szaráshoz"

 

MAGYARÁZAT:

Krisztus előtt 15000 évvel, egy érdekes, más nép, korábbi jóslatára történő mintegy hivatkozó jóslat született. A forrásul szolgáló nép valószinűleg elpusztult, a fenyőerdei tumulkák kannibál őrjöngése után. Érdekes módon ezen jóslat éppen ezt a vérengzést jelzi előre, azaz azon eseményekre utal melynek során a tumulkák megerőszakolták a nőket, férfiakat, gyerekeket, háziállatokat, illetve a veteményeskerteket, kiváltképp a marangág által előszeretettel fogyasztott földiepret. A jóslat egyúttal említ egy reménysugarat: egy vezért, az ő eljövetelét tüzes szekéren, aki szinte holdbéli tájra hág, és elűzi az ételt, az életet fenyegető „varjakat”. A győzelem azonban elkerülhetetlen bűz és székelés nélkül-mely a halált szimbolizálja- a „napesti szarás” pedig azt a gyönyörű pillanatot, a megkönnyebbülést, ami majd az áldozatos győzelmet kíséri.

 

4.

"Jól vigyázzatok, a banánlétra megtalálásakor ólszag, és elvágott, megsütött élet-körmök könyvespolca dől majd rátok, ami elől csak a magasságos bádogedény és felmenői menekíthetnek meg titeket! Ha nem sikerül előbb meglelni a feketekrém-ládát, olyan fájdalomban lesz részetek, mint ami a kikeletkor volt a felsőtézist valló mangánoperátornak egy kietlen csatorna ürülékfolyamában"

 

MAGYARÁZAT

Ez a jóslat az előző folytatása, mégis szükséges értelmezni külön is. A kiút, a „banánlétra” megtalálása is kegyetlen áldozatokkal jár az emberiség számára. Az „életkörmök” szimbólum, egyértelműen jelzi a küzdést és annak hiábavalóságát. A magasságos őrzők, kizárólag a megújulást, az új korszak eljövetelét jelentő „feketekrémládával” oldható meg. Máskülönben pokol, vég nélküli kín vár az emberiségre.

 

5.

"emberemlékezet óta él a néma papagály története aki a 10. világ minden holdjának felkeltekor engedi ki bűbájos énekét, de Namat a kutyák rombusz alakú istene megmérgezte haraggal e madár szivét igy midőn eljön a ratymag-üstökös a föld felé, Amikor pediglen megkékül a legutolsó tepsi, úgy az emberek szivébe e madár énekétől beköltözik egy fél kilós házinéni, és eloldja szivüket a fizikai világtól.

 

MAGYARÁZAT:

A tevnylimok jóslata szerint, egy végtelen idő egység után, melyet az emberiség aligha élhet meg, egy a kutyák óriás vaginát szimbolizáló istene által, szerelemmel megmérgezett isteni madár, egy idős-nő („házinéni”) szimbolúmot „énekel2 az emberek szivébe, elpusztitva azok irmagját is.

 

6.

Régmúlt tarjagos krónikásmaki, mondá, hogy amikor megérkezik a 4 lábú kondás és disznajai élére ál, úgy mindő háziasszony malaci elé szórá a csillagokat egyenesen seggük eresztékein át, átnyúlva az univerzum kapuin, hogy beteljesedjék a végső mártás, és megállapodjék a széne és a moslék utolsó konstansa, hogy megelljék a messiást a verebek. Mikorron majd minden porkolábtyúk tiszta űrt ellik, és feltöri a kámzsás pontylord a téglák kapuján függő anális pecsétet, úgy eljövend a mangó országa, és végbélnyi sötétség ereszkedik rá valamennyi csárdára. mikorra eljő ezen cerna kreb kora, festessék csirkeszarral és mákkal minden kutyaól falára az alábbi felirat :"nem egy kávéfőző kering a legyek körül, nem egy kutya fingik a malac körül”.

 

MAGYARÁZAT: ez az utolsó fellelt maranga-jóslat, melynek jelentését máig homály fedi. A maranga törzset más népek forrásai szerint, a kumolákok homoknak nézték és, bár a marangák tiltakoztak ez ellen, egy óriási kacsaólba építették be őket.

 

 

Gondolkodjunk ezeken a jóslatokon, mert egy éjjelen ránk talál a kemencemaki...

 

 

Téglatyúk és Parafamaki

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://faradtblog.blog.hu/api/trackback/id/tr77737736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása