Fáradt Blog

Megkíséreljük eljuttatni az olvasót a szellemi mélypontra.

Friss topikok

2008.11.07. 09:50 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: gyakori mentális betegségek

RENFIS BIPOLARIZÁCIÓ

 

Sajnos gyakori a magányos embereknél a renfis bipolarizáció kialakulása, mely az ilyen mentális betegségekkel sújtott pácienseknél azt eredményezi, hogy szexuális érdeklődéssel fordulnak, minden olyan tárgy iránt ami csúszós, síkos.

 

A leggyakoribb a margarin, vaj, jég, és a meztelen csigák iránti vonzódás. Súlyosabb esetekben kontroll nélkül támadnak meg embereket az utcán és ha nem akad a kezük

ügyében síkosító anyag, úgy saját ürülékükkel vagy vérükkel kenik össze áldozatukat, majd bestiálisan közösülnek velük, miközben általában gyerekkori emlékeiket siratják, vagy épp nemlétező háziállatokhoz gügyögnek. A roham végén embrió pozícióba görnyedve általában magukon kívül makognak, vonyítanak, ritkább esetben ugatnak és székelnek megállíthatatlanul (ugyanis roham előtt gyakori az öntudatlan bánatevés), gyakori hogy skizofréniás reakcióként azt hiszik hogy varangyot vagy kiskutyát székelnek, ezáltal átélve a téves anyaság, a perszonum bipolarizáció jelenségét. Hitük ilyenkor megingathatatlan, hogy gyermeket szültek a székeléssel, akit egyúttal a saját mekkettőződésüknek is tekintenek. A téves anyaság, a nemlétező uj társ téves teremtése, skizofrén állapotot eredményez.

 

Ezen mentális betegség gyógymódja a keramdioxid high intensity kúra mely során a beteget folyamatosan engedik dörgölőzni emberalakú gumibábokhoz, amelybe aztán áramot vezetnek és így térítik el a beteget a kóros viselkedéstől.

 

 

 

Sajnos bennünket is bármikor érinthet ez a fajta mentális aortaegér!

 

 

Kutatta: Téglatyúk és a Parafamaki

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://faradtblog.blog.hu/api/trackback/id/tr30755318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása