Fáradt Blog

Megkíséreljük eljuttatni az olvasót a szellemi mélypontra.

Friss topikok

2008.11.11. 22:30 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: Jelentős történelmi események (Nov. 12)

 

1921-es makotoi-szerződés értelmében az aucsarkiai népköztársaság végleg eltörölte a makiöröklés-jogot, melynek alapján minden nőnek kötelezővé tették hogy egy gyerek mellett neveljen fel egy mogyorót is , és amennyiben 2 gyerek születik, úgy a harmadik gyereknek kötelezően kondásnak kellett lennie...a szerződést 1924 November 12.-én módosították, amikor Krang ezredes hajósnaszádja ostromolni kezdte makotót.


Az anarchista Pák mozgalom Kambodzsában 1950. November 12-én elérte, hogy kiengedjék Pak San Kam korábbi vezetőt, aki bebörtönzését egy mindenre kiterjedő spermagödör elrendelésével érte el. A korábbi rendszer nem tette lehetővé hogy, mindenkit úgyszólván anális bögrének , vagy mobiltartálynak használjanak, de amint bevonult punkulakba a  K.S.O Kanálmamba speciális osztag, úgy ezek a jogok ismét érvényt nyertek.

 
1954-ben egy rövid lefolyású külső atomtámadás visszaverése után ifjabb Bazalt József mérnök feltalálta a talicskafék elődjét, az emberi szemből és hasított hátmenti bőrből (ma egyes helyeken gerincből, és savból) összeépített kommün-létrát. A híres szerkezet csak háromszáz évvel később kapott helyet a trimmerben, aminek a feladata a segg felületének szántását 1,5-ről 3,4 miliméterre növelni.

 

November 12-én 1963-ban a világot többször is megrázó antik hippi hullám, análisan csonkolt, minden esetben kirívóan hiányos seggű fiatalok eszkalálódásához vezetett. A 16-19 éves korosztály önszántából adta le segge valamelyik partjának egy kisebb, de számottevő darabját az üzemi konyhákon, ahol évekig váltig állították, hogy kizárólag disznóbélből és mandalyabendőből készül a datolyasaláta.

 

1789 November 12-én bosszulták meg a rég idejét múlt gummerfak-halászatot, amit egykoron III. Arc József dalmát király rendelt el, mert a birodalmában elszaporodtak a liternél nagyobb térfogatot otthon nevelgető szatméros iszapkoldusok. A vérrögköhögési posztóversenyt végül rajt-cél győzelemmel a bosszúhadjárat vezére, idősebb Kolompai Mihail nyerte meg, amikor a korábbi felkelések vezetőjét, Pumin cárt egy kétkezes kalapáccsal, és némi hónaljszőrzettel előbb fojtogatta, majd, akkor viszonylag nagynak számító tömeg előtt egy befőtt elrakott halszemet, és csuhájától megfosztott kávébabot öntött az egykoron dicső cár bal fülébe. A szörnyű gummerfak-támadásnak végül Apoti Polip kocsmája vetett véget, ahol a pultost Cincér Jenőnek hívták, de a lánya legalább 22 éves koráig szűz maradt.

 

1966-ban Stumpf professzor egy emberi lábnyomokból és mamutagyvelőből álló tölcsérben felfedezte a kolbászos csülök matematikai leírását, amit fenn nevezett Müphallosz professzor a híres atomtudós tapasztalatait felhasználva következetes trimmernyúlvány-kezdeteket alkotott.

 

 Gondolkozzatok ezen, mert aki ismeri a múltat, az eligazodik a tőbagolyban!

Téglatyúk és a Parafamaki

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://faradtblog.blog.hu/api/trackback/id/tr92764341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingyen 2009.01.16. 14:16:31

III. Arc József. :W:WQ:W:Q:W:W:QW:W Jesszusom.
süti beállítások módosítása