Fáradt Blog

Megkíséreljük eljuttatni az olvasót a szellemi mélypontra.

Friss topikok

2008.11.23. 17:03 Téglatyúk

Mai témánk: Tegnapi újság

Bizonyára mindennyiunkkal megesik, hogy kezünkbe kerül egy több éves, víz-, és savas ürülékázatta újság, aminek lapjai sokkal többet rejtenek annál, mint gondolnánk. Néhány a "friss" hírek közül:

 

1666.06.12 - Magyar Finglap

 

Egy házaspárnak el kellett hagynia otthonát, mert omlik a löszfal Bátaapátiban. Kiss Tibor és felesége most egy gané domb jobb kamrájában él, házuktól alig 1000 méterre. A házuk mögött lévő 10 méter széles és 8 méter magas spermaputtonyból két napja 5 köbméter targoncaegér szabadult ki. Félő, hogy a szar többi része is omlani kezd. Csaknem 80-100 köbméter lösz veszélyezteti most Kissék házát.

 

 

2003.12.30 - Medúza Magazin


Az 1993-97-es olajszőkítések során gyakran előfordult, hogy friss olaj helyett a pápuaegér levett spermáját tankolták a tartálykocsikba - képzeljük el, micsoda boldogság tört ki, mikor egy-egy ilyen szállítmány felborult ne adj isten megsérült az útja során - részlet K. András koronatanú feljegyzéseiből.
 

 

 

2002.04.? - Nemzeti Koktélalap

 

Egyre több a beteg poggyászbagoly fióka, akiknek speciális szálláshelyre vagy 3 köbméter kakastarélyra lenne szükségük. Anális szakemberek szerint az otthontalanokat ellátó oltóllomások és keresztrefeszitő gyárak felkészültek a büdösre, közülük többen utcai közösülést is szerveznek.
 

 

1997.05.12 - Agyalapi mirigy


Minimum 3 személy sérült meg, amikor otthonukban kifolyt a nagymama bölcsességfog-lekvárja. A fogak pillanatokon belül életre keltek, és öklömnyi darabokat haraptak ki egy 10 hónapos csecsemőből, aki a helyszínen életét vesztette. A nagymama végül andalító szóval, és paszulygyökér-kivonattal parancsolta vissza a szeleburdi fogakat, majd kiment seperni a kamrába.

 


Ezek a hírek anno mind a címlapokon szerepeltek! Vigyázzatok hát, nehogy lelocsoljanak hangyaspermával!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://faradtblog.blog.hu/api/trackback/id/tr30784439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása