Fáradt Blog

Megkíséreljük eljuttatni az olvasót a szellemi mélypontra.

Friss topikok

2009.04.24. 11:50 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: csináld magad! (3. befejező rész)

A legutóbbi cikk megjelenése után, nagyon sok levelet kaptunk, melyek hőlégballonos népirtásokról, és verebek üzérkedéseiről számoltak be. Emiatt a szokottnál is később írjuk meg beszámolónkat a „Porcegér” magazin tudományos rovatában közzétett, káromkodásokat szító találmányairól. Ezúttal 3. befejező részünkben, a „Porcegér” magazin különszámából a „porcegér!”- ből válogattunk találmányokat. Arra kérjük a tisztelt olvasóinkat, hogy az alábbi tárgyakat tartsák tiszteletben, ezt az oldalt nyomtassák ki, majd egy 10 méter magas és 3 méter széles szőlőből és macskaszékletből épült emlékhelyet építsenek rá, és egész családjukat kenjék be kacsazsírral, nehogy felmarja bőrüket a jócskán odapasszírozott menkücsér.

 

 

Találmányok a „porcegér!” magazinból, ami a „ Porcegér” magazin elkocsonyásodott hámképződménye.

 

 

1, Önjáró páncélmaki

 

Ez a nem éppen költségkímélő, de annál inkább odavágó önvédelmi rendszer a HANGYA gyár, legújabb zoknisajt-073 modellje. A nem éppen békés csirketöltésről és háromnapos testszaggal való ollózásról ismert vállalat, ezzel a szerkezettel a kőkemény kertkivágást, emberek ledózerolását és vidám héliummal történő felfújását tűzte ki célul. A szerkezet jelenleg csak a felső 4000 számára elérhető áron érhető el, de ne aggódjunk a következő évek során, a feltörekvő kannibálcincér, és a mélyvilági fuszeklibékák elborult időjárás jelentései és népdalköltészete miatt, hamarosan megkezdik a szerkezet tömeges gyártását is.

 

 

Részei:

-         3x 10 és 15 centis csavarozható lapockalemezek, melyek a150 cm magas páncélmaki részeit adják (FIGYELEM! A gondosan elősütött páncélmaki lemezeket, mindenképp a megfelelő helyre kell majd szerelni, különben a rossz összeszerelésből egy ágyuveréb jön ki, aki nem éppen kesztyűs kézzel fog anális rántottát készíteni túlvilági vendégeinek a saját házunkat vérgőzös laktanyává alakítva.)

-         4 méter csirkebél huzal, jól ellátva pörköltszafttal és cincérmaradványokkal

-         Lánctalpak, 2 darab, melyek előzetesen le lettek tesztelve 18. századi huszárok és a mangánmaki tojásainak széttaposásával.

-         PSOP- hermelinzsír meghajtású, környezetkímélő motor, mely működés közben eszelős jércehangokat hallat. (Amennyiben sertés vagy sün hangot hallat, haladéktalanul költözzön el onnan, és ölje meg a kutyáját is ha van)

-         Kazánágyú, a páncélmaki bal keze gyanánt kell felszerelni, ennek a segítségével tudja ránk támadó családtagjainkat és felbőszült kéményseprőket 30 percnyi idegrángás után, szónikus csapással 3 verébtollá és fél liter törmelékes székletté alakítani

 

 

Lépések:

 

  1. Helyezzük a 6 liter jó előre meggereblyézett kacsatrágyát a nagymama porcelán tányérjára vagy a nagymamára, hogyha az porcelán.
  2. Néhány lépést tegyünk meg az éppen aznap esedékes adóbevallás, majd pedig ellenkező irányban a malackoponyába szúrt kályhacső felé. (Ez nagyon fontos, hogy ne idegesen tegyük, mert azt bármikor megérezhet egy arra járó Őzseréb-szolga és teletömi a seggünket porhanyós nádirigóval)
  3. Az összeklopfolt kazánágyút helyezzük a páncélmaki szélvédett oldalára, ne a bálnacomb mellé, különben nem tudjuk használni a családtagjaink ellen és helyettük a kertben ólálkodó rovarokat fogja megtámadni, majd ízléses nyakláncot készíteni belőlük, de az a baj hogy, ezen nyakláncokat túrós rétesként fogja árulni, egy kannibálok számára fenntartott hangyaétteremben.
  4. A PSOP motort centizzük ki szakszerűen, nehogy megzavarja a salátarém nyugalmát. Ezt úgy tudjuk hatékonyan megtennni. Hogy három liter vajat kenünk egy sün hasára, majd pedig felfeszítjük a sünt egy keménnyé száradt kenyérvéggel.
  5. A Páncélmaki, miután megtöltöttük motorját az üzemanyagként szolgáló bagollyal és kacsazsírral, súlyosan befolyásolható állapotban ébred öntudatára. Ekkor különösen ügyeljünk arra, hogy ne emeljük fel a hangunkat, valamint, hogy ne használjuk a „hangya” az „üszök” és az „enyészpont” kifejezéseket. Sajnos ha elvétenénk akkor a frissen épített páncélmaki időhajlító fingásba kezd és nem nyugszik, míg mindenkit nem kényszerít keringőzésre, tőből jó előre, gondosan kiszakított lábakkal.

 

MEGJEGYZÉS: a Páncélmaki, egy rendkívül hatékony önvédelmi szerkezet, a régebbi modelleknél ugyan még előfordulhatott az az apró tévedés, hogy virágfölddel és vattával tömte tele 10 perccel öntudatra ébredése után a gazdáját, de az a baj hogy a 10. perc előtt meg is erőszakolta és énekelt nekik. Manapság ha a Páncélmaki furcsán viselkedik akkor egyik kezünkben egy kolbászdarabbal csalogassunk hozzánk, majd amikor közelebb ér, a másik kezünkben tartott szemzőkéssel metéljük el a torkát.

 

 

2, Öttalpú, emberültető-gép

 

Gyakoriak azok a súlyos, égő szarszaggal terhes pillanatok, amikor úgy érezzük, hogy nincs elég ember belegyömöszölve fejjel lefelé 60 centi mély gödrökbe a kertünkben  (50 centis gödrök senkinek nem jutnak eszébe, aki meg 70 centisre gondolt az simán hülye). Ilyenkor lehet nagy segítségünkre az Öttalpú, emberültető-gép. Ez a szerkezet napenergiával és összetaposott kenyérhéjjal működik, és a kibocsátott gázok miatt csak szabad levegőn használható. Lényege, hogy a mindenféle helyekről összeszedett emberkéket beleszuszmákolja a középső (ötödik) talpával ütött GRÜZ - szabvány kerti lyukba, majd ezen tettét hangos „Jó étvágyat!” felkiáltással nyugtázza. Sajnos néhány modell hibásan került ki a gyárból és összeszerelés után hangos „Cincér” felkiáltást hallat magából, a szabvány helyett.

 

 

Részei:

 

-         Ketrecbe zárt varjak, gébicsek és telibeszart cünkmadarak, melyek a Gép hergelését és olopsziás- májsokkolásának koordinálását szolgálják.

-         6x6 méter zsiráfbőrből készült lepel, ezzel terítsük le azt a helyet, ahova az emberültetővel, szándékaink szerint kiválasztott 1 és 100 év közötti, embereket szeretnénk ültetni (Ezt legalább három nappal az összeszerelés előtt tegyük meg különben nem fogja érzékelni a gép, hogy hova ültethet és hova nem, így akár bennünket is háziállatainkkal együtt elültethet bármelyik eldugott zugban)

-         Egy darab rátarti vakondember, kolbászból faragott bunkósbottal.

-         5 darab, hidraulikus kacsaláb melyből az egyik üreges- ebbe kerülnek az emberek.

-         Hernyóarcú kiborg-háziasszony, aki rengeteg zöld linzerkarikát süt majd nekünk.

 

 

Lépések:

 

  1. Csavarozzuk össze néhány csirkecsonttal és teveszarral a gép oldallemezeit, majd függesszük fel a munkát, csak azért hogy egy hangos „SZÉNA” felkiáltás után újrakezdjük, illetve az összeszerelés sikeressége érdekében etessünk meg egy baglyot, legalább 300 kiló compóval, majd nyugtázzuk sikerünket egy erős előrerúgással a levegőbe.
  2. Süttessünk a hernyóarcú kiborg háziasszonnyal rengeteg zöld linzerkarikát és kínáljuk meg vele a helyi testépítő jakot, így az hálából egy béllabirintuson keresztül elkalauzol minket egy banánig, amelyet bele kell építenünk a gép 5. talpába.
  3. A lábak felszerelése után, csináljunk próbaültetést legalább 10 emberrel. A talajt előtte lazítsuk fel legalább 5 kiló reszelt disznósajttal, különben a gép nem fogja tudni elég mélyre ültetni az embereket a GRÜZ - szabványú lyukakba, így vész-üzemmódba fog kapcsolni és miután az ültetendő embereket kilövi 200 méter magasra, függőleges irányba, azonnal nekünk esik, és különböző sakkfigurákat (amelyeket az ültetés során összeszedett kavicsokból formáz) dugdos szemüregünkbe.
  4. Ha a próbaetetés sikeres, akkor töltsük fel 1 hónapra elegendő üzemanyaggal az Öttalpú, emberültető-gépet. Ezután, akár el is kezdhetjük a kereskedelmi méretű emberültetést

 

 

MEGJEGYZÉS: ne felejtsük el, hogy üzemanyag gyanánt 1 rész lisztet, 1 rész verébbelet, és 2 rész szöcskesütésre használt étolajat használjunk. Az arányokat nem szabad elrontanunk különben az Öttalpú, emberültető-gép öntudatra ébred, és miután megtette velünk mindazt, amit úgy érez hogy kötelessége megtennie (tojással felfőzés, elültetés, gyöngyhagymával megtöltés) nem evilági lángossütő üzletté alakítja házunkat, és a lángos szagra odagyűlő, tenyeres-talpas és rövidcsontú gyógyegerek, rettenetes análszadizmus áldozatává válnak-

 

 

 

 

Hosszú idő után: ÁGYUVERÉB!

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://faradtblog.blog.hu/api/trackback/id/tr951083648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása