Fáradt Blog

Megkíséreljük eljuttatni az olvasót a szellemi mélypontra.

Friss topikok

2009.04.24. 11:50 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: csináld magad! (3. befejező rész)

A legutóbbi cikk megjelenése után, nagyon sok levelet kaptunk, melyek hőlégballonos népirtásokról, és verebek üzérkedéseiről számoltak be. Emiatt a szokottnál is később írjuk meg beszámolónkat a „Porcegér” magazin tudományos rovatában közzétett, káromkodásokat szító találmányairól. Ezúttal 3. befejező részünkben, a „Porcegér” magazin különszámából a „porcegér!”- ből válogattunk találmányokat. Arra kérjük a tisztelt olvasóinkat, hogy az alábbi tárgyakat tartsák tiszteletben, ezt az oldalt nyomtassák ki, majd egy 10 méter magas és 3 méter széles szőlőből és macskaszékletből épült emlékhelyet építsenek rá, és egész családjukat kenjék be kacsazsírral, nehogy felmarja bőrüket a jócskán odapasszírozott menkücsér.

 

 

Találmányok a „porcegér!” magazinból, ami a „ Porcegér” magazin elkocsonyásodott hámképződménye.

 

 

1, Önjáró páncélmaki

 

Ez a nem éppen költségkímélő, de annál inkább odavágó önvédelmi rendszer a HANGYA gyár, legújabb zoknisajt-073 modellje. A nem éppen békés csirketöltésről és háromnapos testszaggal való ollózásról ismert vállalat, ezzel a szerkezettel a kőkemény kertkivágást, emberek ledózerolását és vidám héliummal történő felfújását tűzte ki célul. A szerkezet jelenleg csak a felső 4000 számára elérhető áron érhető el, de ne aggódjunk a következő évek során, a feltörekvő kannibálcincér, és a mélyvilági fuszeklibékák elborult időjárás jelentései és népdalköltészete miatt, hamarosan megkezdik a szerkezet tömeges gyártását is.

 

 

Részei:

-         3x 10 és 15 centis csavarozható lapockalemezek, melyek a150 cm magas páncélmaki részeit adják (FIGYELEM! A gondosan elősütött páncélmaki lemezeket, mindenképp a megfelelő helyre kell majd szerelni, különben a rossz összeszerelésből egy ágyuveréb jön ki, aki nem éppen kesztyűs kézzel fog anális rántottát készíteni túlvilági vendégeinek a saját házunkat vérgőzös laktanyává alakítva.)

-         4 méter csirkebél huzal, jól ellátva pörköltszafttal és cincérmaradványokkal

-         Lánctalpak, 2 darab, melyek előzetesen le lettek tesztelve 18. századi huszárok és a mangánmaki tojásainak széttaposásával.

-         PSOP- hermelinzsír meghajtású, környezetkímélő motor, mely működés közben eszelős jércehangokat hallat. (Amennyiben sertés vagy sün hangot hallat, haladéktalanul költözzön el onnan, és ölje meg a kutyáját is ha van)

-         Kazánágyú, a páncélmaki bal keze gyanánt kell felszerelni, ennek a segítségével tudja ránk támadó családtagjainkat és felbőszült kéményseprőket 30 percnyi idegrángás után, szónikus csapással 3 verébtollá és fél liter törmelékes székletté alakítani

 

 

Lépések:

 

 1. Helyezzük a 6 liter jó előre meggereblyézett kacsatrágyát a nagymama porcelán tányérjára vagy a nagymamára, hogyha az porcelán.
 2. Néhány lépést tegyünk meg az éppen aznap esedékes adóbevallás, majd pedig ellenkező irányban a malackoponyába szúrt kályhacső felé. (Ez nagyon fontos, hogy ne idegesen tegyük, mert azt bármikor megérezhet egy arra járó Őzseréb-szolga és teletömi a seggünket porhanyós nádirigóval)
 3. Az összeklopfolt kazánágyút helyezzük a páncélmaki szélvédett oldalára, ne a bálnacomb mellé, különben nem tudjuk használni a családtagjaink ellen és helyettük a kertben ólálkodó rovarokat fogja megtámadni, majd ízléses nyakláncot készíteni belőlük, de az a baj hogy, ezen nyakláncokat túrós rétesként fogja árulni, egy kannibálok számára fenntartott hangyaétteremben.
 4. A PSOP motort centizzük ki szakszerűen, nehogy megzavarja a salátarém nyugalmát. Ezt úgy tudjuk hatékonyan megtennni. Hogy három liter vajat kenünk egy sün hasára, majd pedig felfeszítjük a sünt egy keménnyé száradt kenyérvéggel.
 5. A Páncélmaki, miután megtöltöttük motorját az üzemanyagként szolgáló bagollyal és kacsazsírral, súlyosan befolyásolható állapotban ébred öntudatára. Ekkor különösen ügyeljünk arra, hogy ne emeljük fel a hangunkat, valamint, hogy ne használjuk a „hangya” az „üszök” és az „enyészpont” kifejezéseket. Sajnos ha elvétenénk akkor a frissen épített páncélmaki időhajlító fingásba kezd és nem nyugszik, míg mindenkit nem kényszerít keringőzésre, tőből jó előre, gondosan kiszakított lábakkal.

 

MEGJEGYZÉS: a Páncélmaki, egy rendkívül hatékony önvédelmi szerkezet, a régebbi modelleknél ugyan még előfordulhatott az az apró tévedés, hogy virágfölddel és vattával tömte tele 10 perccel öntudatra ébredése után a gazdáját, de az a baj hogy a 10. perc előtt meg is erőszakolta és énekelt nekik. Manapság ha a Páncélmaki furcsán viselkedik akkor egyik kezünkben egy kolbászdarabbal csalogassunk hozzánk, majd amikor közelebb ér, a másik kezünkben tartott szemzőkéssel metéljük el a torkát.

 

 

2, Öttalpú, emberültető-gép

 

Gyakoriak azok a súlyos, égő szarszaggal terhes pillanatok, amikor úgy érezzük, hogy nincs elég ember belegyömöszölve fejjel lefelé 60 centi mély gödrökbe a kertünkben  (50 centis gödrök senkinek nem jutnak eszébe, aki meg 70 centisre gondolt az simán hülye). Ilyenkor lehet nagy segítségünkre az Öttalpú, emberültető-gép. Ez a szerkezet napenergiával és összetaposott kenyérhéjjal működik, és a kibocsátott gázok miatt csak szabad levegőn használható. Lényege, hogy a mindenféle helyekről összeszedett emberkéket beleszuszmákolja a középső (ötödik) talpával ütött GRÜZ - szabvány kerti lyukba, majd ezen tettét hangos „Jó étvágyat!” felkiáltással nyugtázza. Sajnos néhány modell hibásan került ki a gyárból és összeszerelés után hangos „Cincér” felkiáltást hallat magából, a szabvány helyett.

 

 

Részei:

 

-         Ketrecbe zárt varjak, gébicsek és telibeszart cünkmadarak, melyek a Gép hergelését és olopsziás- májsokkolásának koordinálását szolgálják.

-         6x6 méter zsiráfbőrből készült lepel, ezzel terítsük le azt a helyet, ahova az emberültetővel, szándékaink szerint kiválasztott 1 és 100 év közötti, embereket szeretnénk ültetni (Ezt legalább három nappal az összeszerelés előtt tegyük meg különben nem fogja érzékelni a gép, hogy hova ültethet és hova nem, így akár bennünket is háziállatainkkal együtt elültethet bármelyik eldugott zugban)

-         Egy darab rátarti vakondember, kolbászból faragott bunkósbottal.

-         5 darab, hidraulikus kacsaláb melyből az egyik üreges- ebbe kerülnek az emberek.

-         Hernyóarcú kiborg-háziasszony, aki rengeteg zöld linzerkarikát süt majd nekünk.

 

 

Lépések:

 

 1. Csavarozzuk össze néhány csirkecsonttal és teveszarral a gép oldallemezeit, majd függesszük fel a munkát, csak azért hogy egy hangos „SZÉNA” felkiáltás után újrakezdjük, illetve az összeszerelés sikeressége érdekében etessünk meg egy baglyot, legalább 300 kiló compóval, majd nyugtázzuk sikerünket egy erős előrerúgással a levegőbe.
 2. Süttessünk a hernyóarcú kiborg háziasszonnyal rengeteg zöld linzerkarikát és kínáljuk meg vele a helyi testépítő jakot, így az hálából egy béllabirintuson keresztül elkalauzol minket egy banánig, amelyet bele kell építenünk a gép 5. talpába.
 3. A lábak felszerelése után, csináljunk próbaültetést legalább 10 emberrel. A talajt előtte lazítsuk fel legalább 5 kiló reszelt disznósajttal, különben a gép nem fogja tudni elég mélyre ültetni az embereket a GRÜZ - szabványú lyukakba, így vész-üzemmódba fog kapcsolni és miután az ültetendő embereket kilövi 200 méter magasra, függőleges irányba, azonnal nekünk esik, és különböző sakkfigurákat (amelyeket az ültetés során összeszedett kavicsokból formáz) dugdos szemüregünkbe.
 4. Ha a próbaetetés sikeres, akkor töltsük fel 1 hónapra elegendő üzemanyaggal az Öttalpú, emberültető-gépet. Ezután, akár el is kezdhetjük a kereskedelmi méretű emberültetést

 

 

MEGJEGYZÉS: ne felejtsük el, hogy üzemanyag gyanánt 1 rész lisztet, 1 rész verébbelet, és 2 rész szöcskesütésre használt étolajat használjunk. Az arányokat nem szabad elrontanunk különben az Öttalpú, emberültető-gép öntudatra ébred, és miután megtette velünk mindazt, amit úgy érez hogy kötelessége megtennie (tojással felfőzés, elültetés, gyöngyhagymával megtöltés) nem evilági lángossütő üzletté alakítja házunkat, és a lángos szagra odagyűlő, tenyeres-talpas és rövidcsontú gyógyegerek, rettenetes análszadizmus áldozatává válnak-

 

 

 

 

Hosszú idő után: ÁGYUVERÉB!

 

 

Szólj hozzá!


2009.01.17. 19:28 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: CSINÁLD MAGAD 2.RÉSZ (FOLYT.)

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: csináld magad 2. rész

 

Az előző rovatunk nagy sikere, és az áldozatok családtagjainak LSD-s pulykaevő torba fulladt érdekházasságai miatt, ismét a porcegér magazin „találmányok és kalácsmaki” rovatának, legsikeresebb termékeit szeretnénk bemutatni.

 

 

Szemhéjrágó VOIP-telefon

 

Ahhoz, hogy megfelelő színvonalú társalgást folytathassunk 800 hertz alatti rovarnyelven az ŐSCSÜLÖK-szekta mélyen gödörbe mászó tagjaival, mindenképp szükséges ez az eszköz. A telekommunikációs eszközök fejlődése lehetővé tette, hogy eme homlokra csavarozható telefon egyszerre rágja a szemhéjunkat véresre, illetve másodpercenként fúrja ki egy-egy fogunkat, valamint a fogyasztó látens igényeinek kielégítése érdekében fecskefészket építsen a hóna alá, mindenkinek aki használja a készüléket pitymallatkor, legalább 12 másodpercig.

 

Részek:

-3 koax kábel, végükön 2-2 switch amiről szárított marhaszemgolyók és karácsonyfagömbök lógnak-

- 1 darab gyárilag félig elfogyasztott kolbász, amit megfelelő arányban megkentek vazelinnel

- sertésmodem, mely kizárólag húgymeleg csecsemő moslékkal működik

- a sertés, amiből a sertésmodemet kioperálták (csak az EU-s követelmények és nemzetközi jogrendszer, 1977/18/1 rendelkezése és az állatvédelmi törvény miatt kell csatolni a termékhez, így a sertés egy 50 cm-es izzó urándobozba van beletaposva)

- maga a telefon, ami birkabőrből és olvasztott vajból gondosan összeállított kompozíció, megfelelő pontokon elhelyezett 15 cm hosszú szögekkel.

 

Összeszerelés:

 

 1. lépés: vezessük be a 3 koaxot a kinti máglyától, a 3 kalapáccsal falba vert lyukon keresztül a szobába, ahol a szolgáltatás és a kanári-taposó gép működik
 2. lépés: mindenhonnan összehordott szemétkupacon keresztül a kábeleket rendezzük „Y” alakba, majd miután emberi vérrel gondosan kikentük a végét dugjuk a sertésmodem portjába, aztán egy hangos „uccu kanál nyitott kurva bassza Isten kéne murva” kiáltással és egy célozatlan rúgás sorozattal nyugtázzuk tettünket.
 3. lépés: tapossuk gondosan el a kiömlő spagetti szószt és spermánkat a szőnyegbe hogy a sertésmodem tripodja fel ne boruljon, mert az beláthatatlan következménnyel lenne, valamennyi kerti növényre és háztartásbeli medvemutánsra
 4. a sertésmodembe lapátoljuk bele a moslékot, majd fussunk a ház körül egy kiegyenesített kaszára szúrt vakond családdal ájulásig.
 5. tépkedjük rojtosra a terítőket a lakásban, hogy a szerkezet tisztán szóljon, majd a készüléken üssük be a 0123-8227 telefonszámot, ahonnan majd kapcsolás után, információkat kapunk arról, hová van a 200 konténernyi bagoly eltemetve, illetve 2 napnyi folyamatos, fülsüketítő cincogás után, megkapjuk az információt arra vonatkozóan is, hogy az ŐSCSÜLÖK-szekta, hol tartja legközelebbi gyomorműtéttel egybekötött klarinét versenyét.
 6. lépés: a telefonból kiálló szögekre, szúrjunk a fészerből összegyűjtött rovarokat, egereket, majd üljünk ki egy káposztába beöltözve az ablakba és hangos „GÉBICS!”, felkiáltással kommunikáljunk az arra járókkal.

 

 

12-es kanálgép parázsetetésre

 

Hogy kapcsolataink tartósak legyenek, szerelmünk el ne hagyjon, erre kínál alternatív és hatékony megoldást a 12-es kanálgép, amelynek célja a delikvens parázzsal való megetetése és megmosolyogtatása. A delikvenst képes akár másodpercenként 10 dekagramm parázzsal és elherdált zoknikkal, valamint kökörcsinnel megetetni.

 

 

Részek:

 

-         12 darab 3 méter hosszú, flexibilis magenta színű kanálkészlet, amelye használatkor képesek a torok mélyéig hatolni, és ott kis tragédiákat, illetve balettozásra való hajlamot kikaparni, a közös megegyezés és kézfogóval egybekötött nadrágfelhúzás után

-         10 méter magas alulról melegíthető tartály, melyben az égés után a parázs melegítése, és adagolása történik. ---Semmiképpen ne használjuk (szilva)lekvár főzésére, a tartályt, mert akkor a régió összes tyúkanyója tojás helyett 3 méter magas transzformátorevő zombi-szörnyet hoz a világra, akik minden egyes útjukba kerülő embert homokkal etetnek meg és székké alakítják

-         benzinnel működő motor, mely 130 km/h sebességgel forgatja a kanalakat, és ha a parázsetetéstől nem lenne boldog eléggé a delikvens, akkor 220 volt áramot bocsát ki magából, egyenesen a delikvens végbelébe vezetve

-         sertés, amellyel érdekegyeztetést kell folytatnunk, mennyire fér össze a kukák rugdosása és a páfrányszex

-         1 darab szobatiszta, félig fecske, félig mungó barackevő szörny, melynek feladata a lakberendezés és a súlyozott átlagolás, minden negyedévben (a parázsetetésről)

 

 

Összeszerelés:

 

 1. lépés: keressünk egy meglazult földdarabot, tegyük egy fémlemezre és némi ürülékkel és lenmagolajjal áztassuk kicsit, majd helyezzük rá a tartályt
 2. lépés: tegyük a 12 kanalat a tartály foglalataiba, csináljunk egy próbaetetést, egyelőre ne parázzsal, hanem széttaposott nokedlivel és kenyérhéjjal. Az etetés alanya egy bálna legyen, de legalább egy levágott lábú lúdanyó. Amennyiben elmulasztjuk a próbaetetést, ne lepődjünk, meg ha bestiális erőszak áldozatává válunk egy billenős kocsival közlekedő krokodilarcú csőszmaki által.
 3. Óvatosan helyezzük az égetni való anyagokat (borjú, tücsük, fűcsomó, bútor, szekér, ágyuveréb ürüléke) a tartályba, majd kezdjük el az égetést, az alulról működő forralóval. Amennyiben hibákat észlelnénk a forraló működése közben, úgy egy 10 és 70 év közötti ember foglyul ejtésével, évtizedeken át történő tökföldön történő dolgoztatásával, és szőrtelenítéssel, kicsikarhatjuk belőle az információt, mely a hiba kijavítására vonatkozik.
 4. Kenjük össze magunkat bálnazsírral, majd miután nagyokat haraptunk az ajtófélfába, készítsük elő a ketrecet, ahová a pánikgomb megnyomása esetén egy jó alaposan kigyúrt és az átlagosnál jóval műveltebb szemüveges veréb fog bennünket zárni, ha kárt akarnák tenni önmagunkba.
 5. A set-hez adott sertést az érdekegyeztetés és különböző fárasztó adminisztráció és kukoricás építési törmelékre szóló közbeszerzési eljárás lefolytatása után, ragasszuk fel a falra és kiabáljunk buja szavakat a fülébe.
 6. A barackevő szörnyet tartsuk darált marhanyelvvel kordában, addig míg nem szereztük meg az első delikvenst próbaetetésre.
 7. Hangos köszönetnyilvánítás az álló falloszú pontylordnak
 8. 10 másodperces némasági fogadalom a kámzsás palotamakinak

 

 

MEGJEGYZÉS: Soha ne próbáljuk a szerkezetet az ágyuveréb etetésére használni, mert akkor az kegyetlenül elbánik velünk és akkor főhet a fejünk a bányák miatt is, ahová eltitkolt medveszörnyeket zártunk a csalódás elől.

 

 

Klinikai verébbeültető automata

 

A stressz és általában a kedélybetegség leküzdésében segít a KUMBULYA! –rendszerrel dolgozó automata, melyet ugyan jelenleg még drágán, de 10 év múlva már akár 1 hangya betanításával is meg tudunk szerezni majd. A rendszer lényege, hogy agyunk elülső lebenyébe egy sterilizált verebet ültet, illetve tovább 11-et végbelünkbe és 3-at a gyomrunkba, majd a folyamat végén konyakmeggyel kínál, és vasalókról, mosógépekről vetített humoros felvételekkel szórakoztat bennünket.

 

 

Részek:

 

-         Az automata csirkecsontból, titániumból, széttört bögrékből, és viziló fogakból készült váza, melyet használhatunk könyvespolcnak és bitófának is, ahogy az adott családi összejövetel, vagy az etikett megkívánja

-         Csavarok, illesztő szegecsek, amelyek eredeti skrw szabvány alapján készültek, Kovács Imre néprajzkutató által énekelt morbid dalok hatására.

-         Előhibernált 3X12-es pack csúszásgátlóval alaposan megkent, fertőtlenített veréb, amelyről miután eltávolítottuk a csomagolást, a behelyezést megelőzően nem árt ha jó alaposan odacsapkodjuk a konyhakőhöz, nehogy a Manci megrágja a lábszárunkat.

-         Kemin-féle tejsavó koncentrátum, mely a beültetést követően egyenesen a szemünkbe kell juttatni, különben a szervezetünk kiveti magából a beültetett verebeket, de sajnos már nem verébként, hanem tébolyult küklopszgorillák formájában, akik nem evilági kotkodácsolás kíséretében üres üvegekkel és cementtel megküldött patkánycsaláddal hajigálnak meg minket, ha nem vagyunk elég szemfülesek

-         VAKKANTYÚ!

 

Összeszerelés:

 

 1. lépés: miután a kívánt helyre helyeztük az automata vázát, (a kívánt hely férfiak esetében egy levágott ló négy lába közé, nők esetében egy megvajazott, vérrel töltött bojler mellé), helyezzük rá a csontlapokat
 2. Mielőtt az utolsó lapot ráhelyeznénk, illesszük be a beültető készüléket és a verébpackot, az ennek kifaragott helyre, majd fingjunk egy recsegőset, aztán vigyük a szervezetünk be az érzéstelenítéshez szükséges majomszem mennyiséget
 3. Kloffoljunk laposra három menyétet és tekerjük bele egy lábtörlőbe, szúrjuk egy lámpaoszlopra, majd teliholdkor mutassunk be emberáldozatot az új szobrunknak, ami ÁGYUVERÉB!
 4. Fessünk egy szép, nagy szekercét a házunk falára, majd mássalhangzók nélkül hörögjünk napi 8 órát.
 5. Ha az utóbb említett lépéseket folyadékvesztés nélkül sikerült megtennünk, akkor már készen állunk a beültetésre. A kívánt verébmennyiséget állítsuk be a szárított herékből készült gombokkal a menüsoron, majd helyezkedjünk el négykézláb egy döglött szamár és egy zongora (Berghoff&Sanders márkájú lehet csak is, különben nagy baj lehet!)
 6. A bevatkozás után próbáljuk ki, mennyi székletet bír el, külön-külön egy-egy lábunk
 7. végezetül, az udvaron előre megásott gödörbe szórjunk kukoricát, és egy hangos „hennye-hunnye” torokhangon történő felkiáltással készüljünk fel a vendégeink megtérítésére

 

 

 

 

 

ÁGYUVERÉB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

(FOLYT. KÖV.)

 

Szólj hozzá!


2009.01.12. 22:08 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: CSINÁLD MAGAD!


Kedves Olvasóink!

 

Számos új szolgáltatásra, otthon összeszerelhető, brutálisan izgató, és család számára rendkívül manipulatív, konfúz és kellemetlen szagú termékre hívnánk fel a figyelmet mai írásunkban. A porcegér hetente megjelenő, 300 oldalas magazinjában bemutatott termékekről van szó, melyeket elsősorban pontyarcú háziasszonyok, és gondosan mutálódott csülökszagú, rovaremberek részére szánnak a rovat szerkesztői, és a nagyszerű termékek kiötlői. A havi top 2 valamint az évente közzétett top 4 alapján állítottuk össze azokat a termékeket, amelyek leginkább alkalmasak az anális trimbolásra és egyéb bogárlepte bordnírkodásra!

 

 

1. Cincér robbantó ampulla

 

Rovarirtó, de 6 éves kor alatti gyermekek ellen is használható, ha ki akarják enni a küszöbünk alá, gondosan bepréselt kumbér bogár lárvákat, rongálva ezzel házunk szigetelését.

 

Részek:

-1 doboz

-Benne 12 darab 3 cm-szer 67,5 cm-es átmérőjű ampulla, mely 11 hónapra elég

- Gondosan kiszámított halotti maszk, védelem gyanánt a dobozban elhelyezett 30 dekagrammos búvárhörcsög ellen

-búvárhörcsög extra száraz kiszerelésben

- nem létező hangyaboly, amibe bele van ültetve egy hajléktalan, bohócnak öltözve

 

Összeszerelés lépései:

1, Bontsuk ki a dobozt, és tapossuk szét a tartalmát, erőteljes hahotázás közepette

2, Bontsuk ki azt a dobozt is, amiben elküldtük az ampullákat (ami az egyetlen doboz, amit termékhez tartozik.)

3, Bontsuk ki egy gőzvarangy balláb csontját, és helyezzük a legelső tyúk szemébe, ami kiröppen a konyhaszekrényből

4, A halotti maszkot, testnedvekkel ragasszuk, Kovács Imre buszsofőr arcára, és győzzük meg, hogy nyílik még skála Jászkarajenőn

5, Az ampullákat szem elé helyezzük el, és hevítsük 700 fokig, amíg nem érezzük a cián jellegzetes szagát

6, Ágyuveréb!

 

2. Prekompenzáló izoszeniszter

 

Egyszerű szerkezet, sajtszagú háziasszonyoknak és aludttej szagú hivatalnokoknak, a mindennapi mangán felfőzéshez, illetve katatón kétségbeeséshez, amikor elhagyják véletlen a bérletet a peepshow anális voyeour részlegéhez.

 

Részek:

- 4 kis pakk, benne a 3 különböző nartikált, aspiráló trigeszter

- 3 mahm sekerites prizma

- anarkonizációs legh-transzporter, áttételes retikul dizintiegrációhoz

- sertés

 

Összeszerelés lépései:

1, készítsük elő a fél kiló parizert, majd üvöltsünk 80 decibel felett egy törött korsóba

2, egy bontókalapáccsal gondosan törjük kerekre a szobát, a bútorokból pedig építsünk lángoló keltakeresztet (lánggal)

3, sertés

4, Lapítsuk ki a gondosan uzsonnára elcsomagolt kalácsmakit

5, rúgjuk szét, a napok óta a szoba közepére halmozott, megrágott tobakóból, vikunyából, és elcsépelt közhelyekből összecsorgatott kupacot

6, Állítsunk fel hipotézist az eljövendő fiákerbagoly karrierjéről

7, Ágyuveréb?!!!!

 

3. Sertéssátor

 

Jó, kellemes melegben tudjuk párolni a frissen kifogott ebihalakat, eme egyszerű, ámde rendkívül költséges, és könnyen felgyulladó szerkezetben. Az asztal alá ebédidőnkben berugdosott süncsalád elhelyezésére és előpácolására is alkalmas. Bármikor befekhetünk ebbe, az anyagi forrásaink szerint alakítható méretű és tetszőleges szagú ágyuveréb!

 

Részek:

1, Sertés

2, Sertés

3, Sertés

4, Bundás Maki

 

Lépések:

1, A sertés beleivel tekerjük a sertésbőrt az előfaragott csontrudak köré

2, Menyét családot tekerjük a plédbe, majd verjük oda 100-szor egy fatörzshöz, majd szappanozzuk be a testünket

3, kotkodácsoljunk

4, heréljünk ki egy olyan fajta kutyát, amelyiknek alapból három mája van

5, ostromoljuk meg a gardróbot, és keressünk libatopot

6, a kenyérre is szükség van….

189, ágyuveréb=ágyuveréb

 

4. Családi húsfal

 

Igazi csináld magad szett- azoknak, akik természetes és személyes célként tűzték ki maguk elé, a lakás eredményes felfűtését. A húsfalba kerülő „természetes anyagok”, megunt családtagjaink biztosítják a természetes metángáz termelést, akár hetekig is. A családi húsfal dekoratív, egyúttal környezetbarát rendszere az utóbb említett célkitűzések mellett, alkalmas arra is, hogy feltálaljuk rajta az ételt, valamint, hogy megfelelő zeneszerszámként használva sikongassunk és énekeljünk.

 

Részek:

- Random családtagok, megunt családtagok, családtagok és/vagy saját megunt testrészek

- Random háziállatok, megunt háziállatok, elsősorban SERTÉS!!!!

- A bárd, aminek a nyele elefáncsont, az éle meg egy fűrészfogas rozsdás lapátfej

- rengeteg hallucinogén anyag és petrezselyemmel töltött secret-zokni

 

 

Összeszerelés lépései

1, Nem evilági őrjöngés, munkahelyi stressz, személyes frusztráció, belső hangok diktálta borzalmas parancsoknak való engedelmeskedés

2, a vérbő újjászületés napján, pórázra kell kötni a mambómakit, hogy az alapanyagot ne falja fel.

3, Az alapanyagokat állati részek esetében: sóval és némi köptetővel felfőzni a kibontott fürdőkádban, ami alá a felaprított bútorokkal kell alágyújtani

3.1 Az alapanyagokat emberi részek esetén: saját nyállal 3 db gyufaszállal, valamint görényfaggyúval felfőzni, hogy rendesen tapadjon a kárpithoz

4, erőteljes rugdosással és sírással falformájúvá dolgozni, majd szellemidézéssel egybekötött hempergés, transz

5, kis húskolbászkák készítése, legyek hessegetése

6, tűrhetetlen cselekedeteink miatt, lelkiismeretünk megnyugtatása 30 deka csirkemájjal és 1 üveg aranyhajó szeszesitallal

7, tetraéder, rombusz, paralelogramma alakba rendezni a húst, végtagvégekkel dél felé

8, oposszum taposás, ha van a fagyasztóban bontott tasak

9, ÁGYUVERÉB!

 

KIEGÉSZÍTÉS:

A felgyülemlett stressz érdekében, egy egyszerű uborkás doboz és három vérrel itatott rongy és fényképek alkalmasak a NEVETŐKUCKÓ elkészítésére. Esténként a borzalmas nappali munka után ide, mintegy kis kápolnába térhetünk.

 

 

 

 

ÁGYUVERÉB!

 

 

 

 

2 komment


2008.12.21. 19:41 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: Új éttermek a fővárosban

Minden főváros életében eljön az a pont, mikor megnyílik pár új étterem a kietlen, emberi ürülékkel, és sárral, valamint legalább négy napos verébtollakkal borított sétálóutcák egyikében. A frissen megnyílt vendéglátóipari egységek általában a makikolónia rohamos elszaporodását segítik elő, nem mellesleg, a szörnyű fizikai munkában megfáradt vándor anális recirkulációját is kiválthatják. Az alábbiakban néhány, új keletű risztorántot szeretnénk bemutatni a Kedves Olvasónak.

 

 

Matyi a Hegedűshöz Böllérfogadó

 

 

 

A hangzatos nevű Matyi a Hegedűshöz Böllérfogadó hosszú múltra tekint vissza. Az első világháború alatt sajnos széjjelbombázták az interiőrt, a Rákoskeleti és a Pézsma utca sarkán fekvő nívós lokál így legalább 70 évig drogos tanyaként szolgált, de van, aki egy jövőbeli vidámparknak tartotta a helyet.

Felújítása 2000-2006 között zajlott. A belső tereket teljesen újjáépítették, a falakba – hogy tovább tartson – szedret, kanalakat, és egy ősi vitorlást is beleépítettek.

 

Az éttermet ifjabb Kalács Endre üzemelteti, egyben ő a főszakács, nem mellesleg néha ő pucolja ki a mellékhelyiséget, illetve ő az, aki legalább másfél mázsa ipari zsírt használ egy fél kilós karalábéfelfújt elkészítéséhez.

 

Az étterembe lépve gyakorlatilag azonnal az elkészítésre váró ételek hada fogad bennünket, az alapanyagok egy 3*14 méteres asztalon fekszenek szanaszét. Mégis, olyan érzésünk támadhat, mintha egy 5 oldalú kockában próbálnánk zsemlét enni, némi sóval, vagy darált vakkantyúval.

 

A pincér alapvetően udvarias, leszámítva azt a tényt, hogy hárompercenként összefossa a kötényét, amiben – jobb szó nincs erre – fel-alá lófrál. Feltűnhet, hogy két szerviz között buzgón imádkozik, valamiféle elfeledett deszkához. Ez ne zavartasson minket.

 

A paprikás gülüszemleves pikáns, bár lehetne némileg rottyantottabb. A hozzá adott békeról ropogós, kellőképp meg van csöllentve! Ha jobban figyelünk az előétel elfogyasztásakor, a távolban moa-kúpokat vehetünk észre, amiből a fűszerként használt csöncsöle bugyog kifele.

 

A sáros rikkantyúpástétom ízletes, bár a megreszelt fűrészt nem tudtam benne mire vélni. Ilyenkor, ha a falra tekintünk, egy elmúlt civilizáció gilisztaarca tekint vissza ránk.

 

A desszertként adott fagyos csalánpuding csöppet lehetne sósabb, bár az étlapon „vágycsökkentőként” szerepel. Ez rendben is van, ugyanis azt vettem észre, hogy aki ilyet nem fogyaszt, az a saját beleit kezdi megemészteni szörnyű kínok között, végül a „kacsa” szót ismételgeti naphosszat.

 

A személyzeti munka hagy némi kívánnivalót maga után. A főpincér többszöri kérésre sem volt képes análisan tálalni a véreshurkát, végül saját piszkavasammal kellett átszúrnom a szívét, majd elszaladni párizsiért.

 

 

 

Fogadó a Zsírbagolyhoz

 

 

Amikor egy- egy kiadós mángorlókezelés vagy csoportos bagzás után, az elsősorban fiatal, gazdag hengerlakók számára kialakított étterembe belépünk, azonnal szembetűnik a helyiség széttaposott nokedlihez hasonló formatervezése.

 

A helyről kiadott alumínium prospektus tájékoztat, bennünket arról, hogy az étterem elsősorban rémálomba illő esküvői torral egybekötött temetés utáni hepciáskodásra szakosodott, valamint félőrült süket tofuegerek ipari hulladékkal történő jóllakatását tűzték ki célul. A helyiség 3 részre oszlik: egyrészt kávézó részre, ahol egyes tapétarágók rettenetesen forró kesernyés iszappal tölthetik meg gyomrukat, másrész étterem részre, ahol naponta körülbelül 700 kilogramm bálnazsírra van szükség, nehogy eluralkodjék a katatón kétségbeesés a terem közepén kolbászrácsok közé zárt mambómaki kotkodácsolása miatt.

A harmadik helyiség az alagsori terem, ahol a fal sertésbélből préselt téglákból áll, valamint hangulatos képek borítják múlt századbeli kazánokról és lapátokról.

A nap 24 órájában vörös-izzásig hevült rézkondérban fortyog a svédasztal funkcióját betöltő ürülékleves, amely kizárólag azoknak ajánlott, akik nem futamodnak meg egy jóféle parnyukkázástól!

 

A hely specialitása a disznókörömpuding és a halszemtorta. A tyantyarányi kongyó flacniból készült nyeltetős kubánya a nagyétkű cunágerek, és acélmunkás gorillamutánsok félévre elegendő kalóriabevételét hivatott szolgálni. A funcér bifsztek, és a zöldésges hangyagombóc rendkivül egészséges ételek, tápértékük felér egy szekér téglával és egy becsomagolt damiléval. Vegetáriánus vendégek választhatnak a gomár saláta, valamint a felföldi légykapó sertésvirágból készült saláták közül. A kalapáccsal pajlingolt verébcsőr, és a fertőtlenített, majd 3 napig mesterségesen megbüdösített pontykalács, és a dinamittal robbantott pokolbéli mangalica vagdalt fogások, mind kedvelt fogások a környék nádlakó ghoul-jai, és az üregi pókmutánsok körében.

 

A hely árai, nem éppen kedvezőek, hiszen pont annyi kiló szőrrel, vagy szivacsos kutyamájjal kell fizetni, ahány kiló ételt elfogyaszt a kedves vendég. A fogadó felett hotel működik, rendkívül kedves személyzettel, akiket a yanomani kannibálok, és a korábban brutális mészárlás miatt bezárt Stürcz Ábel elmegyógyintézet nemierőszak részlegének, korábbi 150 kilóra felhizlalt lakóiból verbuváltak.

 

Ha tehetjük, mindenképp látogassuk meg ezen éttermet, különösen nyáron, amikor olyan programokkal is vár bennünket a fogadó, mint például: az arcbőr kartyamírozás sarlóval, össznépi tömegsírgyalázás, valamint parázsból macskaevés.

 

 

 

Szólj hozzá!


2008.12.02. 18:26 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: Egy szakítás története

Az alábbiakban egy kedves barátomtól hallott sztorit igyekszem érthető formába önteni. A történet már-már mondható meseszerűnek, mégis, oly sokan átélnek hasonlót! Álljon hát itt Berkonyi Barnabás és Szinetár Alexandra összejövetelének és szakításának története.

 

 

Esős, számomra abszolút lehetetlen napnak indult az egész. Hajnali fél 3-kor keltem, meg kellett etetnem a friss csemballóbornyú kolóniát. Már a darálásnál akadtak gondok – egy sarki egér került az őrlőkövek közé, így a marhák pépes, piros búzát kaptak reggelire.

 

Aztán este elmentem diszkóba, a 120 lovas ifával. Apámtól kaptam, annak emlékére, hogy tizenhat volt, mikor én készültem, de anyám már legalább 40. Azóta is ezt, és a szörnyű igénybevételtől háromszor is lemerült akkumulátort tartja élete fő művének.

 

A klotyón találkoztunk. Saját bevallása szerint kalandot keresett, így került végül a férfi fekáliától járhatatlan padlójú férfi mellékhelyiségbe. Ahogy mondta, így sokkal könnyebb neki (véresen, és szarosan, a földön fetrengve). Innentől kezdve nem volt megállás. A volán mögé ültünk, kértem, nyomja meg a középen árválkodó lila gombot, ami ráadta mind a 600 lovat. Lenyűgözte a teljesítménye. Akkor már tudtam, hogy a dömperbe, s nem belém szerelmes. Istennek hálát adok, végül az én szerszámos készletemet nyitottuk ki, nem volt szükség máséra.

 

Miután „megvolt” a dolog, picit nehéznek éreztem a fejemet. Ebben talán közrejátszott az is, hogy kapott egy SMS-t, állítólag a bátyjától, amiben a másnap esedékes közüzemi számlákról, és a három éve síkosítón élő, otthon ételmaradékos lambériát nevelgető házikolbászról esett szó. Pontosan nem is értettem, bátyja mit akar ezzel mondani. Mégsem törődtem vele. Annyira szerettem, hogy szabályosan rózsaszín fellegek között éltem át a Midway-csata minden pillanatát. Ez neki is feltűnt, és, mint mondta, imponált is neki.

 

Végül szakítottunk. Kidolgozatlan jelleme, alapos, bár szakadt külseje, és az a tény, hogy már legalább két kaszakövet eltörött életében, nálam betette a kaput. Talán ha nem veszi fel azt a pöttyös ruhát... Ami sajnos nem piros, de barna foltokkal ékeskedhetett, ki tudja, honnan, melyik vidéki vájúból került rá a szentségtelen kosz.

 

Szeretlek”, írta utolsó megnyilvánulásában, de én már réges-rég úton voltam a kertbe, mert kapálnom kellett, hisz a makipároztatásból ettől kezdve nem tudtam megélni."

 

 

 

Vigyázzatok, mert ma lesújt a Karácsonyfa Izzó!

 

2 komment


2008.11.23. 17:03 Téglatyúk

Mai témánk: Tegnapi újság

Bizonyára mindennyiunkkal megesik, hogy kezünkbe kerül egy több éves, víz-, és savas ürülékázatta újság, aminek lapjai sokkal többet rejtenek annál, mint gondolnánk. Néhány a "friss" hírek közül:

 

1666.06.12 - Magyar Finglap

 

Egy házaspárnak el kellett hagynia otthonát, mert omlik a löszfal Bátaapátiban. Kiss Tibor és felesége most egy gané domb jobb kamrájában él, házuktól alig 1000 méterre. A házuk mögött lévő 10 méter széles és 8 méter magas spermaputtonyból két napja 5 köbméter targoncaegér szabadult ki. Félő, hogy a szar többi része is omlani kezd. Csaknem 80-100 köbméter lösz veszélyezteti most Kissék házát.

 

 

2003.12.30 - Medúza Magazin


Az 1993-97-es olajszőkítések során gyakran előfordult, hogy friss olaj helyett a pápuaegér levett spermáját tankolták a tartálykocsikba - képzeljük el, micsoda boldogság tört ki, mikor egy-egy ilyen szállítmány felborult ne adj isten megsérült az útja során - részlet K. András koronatanú feljegyzéseiből.
 

 

 

2002.04.? - Nemzeti Koktélalap

 

Egyre több a beteg poggyászbagoly fióka, akiknek speciális szálláshelyre vagy 3 köbméter kakastarélyra lenne szükségük. Anális szakemberek szerint az otthontalanokat ellátó oltóllomások és keresztrefeszitő gyárak felkészültek a büdösre, közülük többen utcai közösülést is szerveznek.
 

 

1997.05.12 - Agyalapi mirigy


Minimum 3 személy sérült meg, amikor otthonukban kifolyt a nagymama bölcsességfog-lekvárja. A fogak pillanatokon belül életre keltek, és öklömnyi darabokat haraptak ki egy 10 hónapos csecsemőből, aki a helyszínen életét vesztette. A nagymama végül andalító szóval, és paszulygyökér-kivonattal parancsolta vissza a szeleburdi fogakat, majd kiment seperni a kamrába.

 


Ezek a hírek anno mind a címlapokon szerepeltek! Vigyázzatok hát, nehogy lelocsoljanak hangyaspermával!

1 komment


2008.11.20. 08:40 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: ÁLLÁSHIRDETÉSEK AZOKNAK, AKIK HIHETETLEN KARRIERRE VÁGYNAK

TERREBÉLY MENEDZSER (SAJTMAKI BT.)

 

 

MUNKAKÖR

 

-a prekoncepciós nádirigó fejlesztés manuális ellátása, valamint agyérmonitoring, a vállalat 54-es szektorába tartozó tehéngazdaságban

-felettesei genitáliáinak gereblyével történő izgatása, majd hancurkerék játékokra való többszöri felhivás

-beosztottjanak análszadista játékokra való kényszeritése, vakkanytú segitségével

-néhai Péklapát Tibor emlékének őrzése egy fazék segitségével, hőstetteinek terjesztése

-pókszálitmányok belső logosztikája és az emésztőrendszer

-kelkáposztafőzelék-terminoring

-acélos pénisz phrasisok előkészitése, vezetői döntések porhanyósitása

-tömlöc barbiturát előűllitása

-kizárolagos vaj -jog fenntartása a csészék, és a pöcegödörlakók számára

-ágyúveréb.

 

FIZETÉS

-100 BIRKABŐR/HÓ

-JUTTATÁS: féltenyérnyi bádogmaki

 

 

2,

 

 

ROZSOMÁK TÉZISOPERÁTOR (TYAMTYIR KFT.)

 

 feladatai közé tartozik:

 

 

-a párzási vadállat napi 2xes túletetése, a főnök operátornak napi háromszoros jelentés a genny-sarjak párzási szokásairól, végül a nap végén zárás, amit a körülmetélt bibóc-főnök pecsétel le villájával.

 

-Hatásköre kiterjed a legújabb, A32-es jelzésű lávafolyamok ellenőrzésére, de 6-os keltetés esetén további négy szintet pucolhat a pattanástalanítóval.

-Közvetlen felettese a szöcske-tézisoperátor, akinek joga van a kaktuszágyú kezelésére.

 

 

Fizetés:

 

Napi 3 gróny és 5 huenna fizetésre tarthat igényt, minden, legalább szőlőzsír2-es kobratámadás további napi 1 grónnyi pluszt jelent.

Anarkizáció esetén hó végén "spermaszám-12" egység tyőtye jutalmat kap. Mellékfeladatai közé tartozik a rozsomák ketrecek pucolása, amiket spontán ejakuálással további két drad időegységig tisztán kell tartson.

Felettesei bármikor kényszeríthetik parizerlopásra, valamint virslikészítésre, de csak addig, amíg erre a Rothasztó Tanács közvetlen utasítást ad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dolgozzatok, különben dolgozik helyettetek a trollmaki!

 

 

 

***Téglatyúk és a Parafamaki.***

 

 

 

 

Szólj hozzá!


2008.11.11. 22:30 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: Jelentős történelmi események (Nov. 12)

 

1921-es makotoi-szerződés értelmében az aucsarkiai népköztársaság végleg eltörölte a makiöröklés-jogot, melynek alapján minden nőnek kötelezővé tették hogy egy gyerek mellett neveljen fel egy mogyorót is , és amennyiben 2 gyerek születik, úgy a harmadik gyereknek kötelezően kondásnak kellett lennie...a szerződést 1924 November 12.-én módosították, amikor Krang ezredes hajósnaszádja ostromolni kezdte makotót.


Az anarchista Pák mozgalom Kambodzsában 1950. November 12-én elérte, hogy kiengedjék Pak San Kam korábbi vezetőt, aki bebörtönzését egy mindenre kiterjedő spermagödör elrendelésével érte el. A korábbi rendszer nem tette lehetővé hogy, mindenkit úgyszólván anális bögrének , vagy mobiltartálynak használjanak, de amint bevonult punkulakba a  K.S.O Kanálmamba speciális osztag, úgy ezek a jogok ismét érvényt nyertek.

 
1954-ben egy rövid lefolyású külső atomtámadás visszaverése után ifjabb Bazalt József mérnök feltalálta a talicskafék elődjét, az emberi szemből és hasított hátmenti bőrből (ma egyes helyeken gerincből, és savból) összeépített kommün-létrát. A híres szerkezet csak háromszáz évvel később kapott helyet a trimmerben, aminek a feladata a segg felületének szántását 1,5-ről 3,4 miliméterre növelni.

 

November 12-én 1963-ban a világot többször is megrázó antik hippi hullám, análisan csonkolt, minden esetben kirívóan hiányos seggű fiatalok eszkalálódásához vezetett. A 16-19 éves korosztály önszántából adta le segge valamelyik partjának egy kisebb, de számottevő darabját az üzemi konyhákon, ahol évekig váltig állították, hogy kizárólag disznóbélből és mandalyabendőből készül a datolyasaláta.

 

1789 November 12-én bosszulták meg a rég idejét múlt gummerfak-halászatot, amit egykoron III. Arc József dalmát király rendelt el, mert a birodalmában elszaporodtak a liternél nagyobb térfogatot otthon nevelgető szatméros iszapkoldusok. A vérrögköhögési posztóversenyt végül rajt-cél győzelemmel a bosszúhadjárat vezére, idősebb Kolompai Mihail nyerte meg, amikor a korábbi felkelések vezetőjét, Pumin cárt egy kétkezes kalapáccsal, és némi hónaljszőrzettel előbb fojtogatta, majd, akkor viszonylag nagynak számító tömeg előtt egy befőtt elrakott halszemet, és csuhájától megfosztott kávébabot öntött az egykoron dicső cár bal fülébe. A szörnyű gummerfak-támadásnak végül Apoti Polip kocsmája vetett véget, ahol a pultost Cincér Jenőnek hívták, de a lánya legalább 22 éves koráig szűz maradt.

 

1966-ban Stumpf professzor egy emberi lábnyomokból és mamutagyvelőből álló tölcsérben felfedezte a kolbászos csülök matematikai leírását, amit fenn nevezett Müphallosz professzor a híres atomtudós tapasztalatait felhasználva következetes trimmernyúlvány-kezdeteket alkotott.

 

 Gondolkozzatok ezen, mert aki ismeri a múltat, az eligazodik a tőbagolyban!

Téglatyúk és a Parafamaki

 

1 komment


2008.11.10. 22:23 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: Osonkai Sós Ödön kalandjai a triplex-mezokultúra egy indiai településén.

 

Osonkai Sós Ödön nevét édesapjától kapta, aki megrögzött természetbúvárként bejárta Délkelet-Ázsia fontosabb kannibál törzseinek laktanyáit, de egyszer megfordult a Bálna végbele környékén is. Ödön legutóbbi utazását édesapjának dedikálta, egyenesen Indiából küldte nekünk ezt a hihetetlen történetet, pontosabban a kérdéses falu leírásának egy részletét, amikor is a méltán népszerű helyi sportokról írt. A kézirat néhány helyen hiányos, máshol véres, zsíros, egy ízben pedig kora reggeli öblögetés nyomai találhatók rajta. Mindenesetre cizellált formára hozva adjuk közre.

 

„7. Nap

 

A guannugnannagga törzsfő beavatott a település szolid, de annál érdekesebb alternatív sportkupájára. A környező hegyekből, megannyi kialudt, és működő vulkán tetejéről érkeztek a faluba ifjú harcosok, hogy hódolhassanak többféle speciális, helyi sportágnak.

 

Elsőként nézzük mindjárt a szagtűrő spermavisongást. A verseny lényege abból áll, hogy hárman körbeállják a falu egyetlen dögkútját, és másfél napot meditálnak a borzalmas szagban. Aki bármiféle hangot hallat ez idő alatt, azt egy hat méter hosszú lándzsával előbb átszúrják, majd belelökik a kútba, aminek a szélén áll. A bátor harcosok a próba végeztével elefántondót, és kakaduvért kevernek össze egy importált kádban, majd feladatuk az előbb lenyelt löttyöt sikítva kihányni. Aki a leghangosabban, és legmesszebbre juttatja gyomrának tartalmát, az nyerte a versenyt, jutalma pedig egy dinnye.

 

A következő ínyencség a „koponyalékelő”. Az elnevezést nem értettem tisztán, valószínűleg valami köze van ahhoz, hogy a versenyzők fele beszakadt, beütött koponyával végzi be a versengést. Az egész célja, hogy 18 pár szukru savval lelocsolt harcos szembe ül egymással. Mindegyik kap egy kőfejű szakócát, amivel egymás fejét kell csapkodniuk megadott ütemre. Az nyer, aki a legtovább bírja eszméletvesztés nélkül, és miután ellenfele nem ad életjelet, ő még elszámol gyorsan hangosan háromszázig. A sportágban kiemelkedő a halálozási arány, de mint egy helyi öreg mondta, ez teljesen normális.

 

A kétségkívül legnépszerűbb, legösszetettebb versenyszám a bronzmaki evés. A versenyzők felállnak egy hosszú futópálya rajtjához. Sorsolásos alapon döntenek, hogy ki milyen nemű makit fog majd magának. A sípszó elhangzása után a pályáról letérve a helyi dzsungel mélyéről kell összevadászni különböző méretű, és nemű bronzmakikat, majd napnyugtakor ezeket egyesével elfogyasztani. Különösen kegyetlen versenyszám, mivel a bronzmaki ujjnyi vastag bőréről kapta a nevét, ami – mily meglepő – bronzból van. A versenyzők fogait később egy nagy tálban gyűjtik össze, és eladják bagóért, vagy eltüzelik. Külön pont jár a maki ellenkezésekor kikapart szemért, letépett heregolyóbisért.

 

Utazásom hetedig napján annak legkegyetlenebb versenyével szembesültem. Ez volt a „végbéltelítés”. A versenyzők sorszámot kaptak, majd egyesével befáradtak egy zigguratba. A ziggurat belsejében számomra ismeretlen versengés folyt, mindenesetre sokat elmond az egészről, hogy hörgős death metál, és szadista jazz szűrődött ki az épületből. Az onnan kilépők méteres bálnaszilákat tudhattak a végbelükben, amiknek aztán a kinn maradó részét lemérték, és a legrövidebbet magáénak tudó ifjú hőst szivárványos bullával a pöcsén átpecsételték, ezen kívül nyilvánosan megerőszakolhatta a törzsfő elsőszülött lányát, majd fiát, végül a törzsfőt magát is.”

 

Fogadjátok meg e szavakat, mert ránktör az anális kanálisvipera ma éjjel!!!

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!


2008.11.07. 09:50 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: gyakori mentális betegségek

RENFIS BIPOLARIZÁCIÓ

 

Sajnos gyakori a magányos embereknél a renfis bipolarizáció kialakulása, mely az ilyen mentális betegségekkel sújtott pácienseknél azt eredményezi, hogy szexuális érdeklődéssel fordulnak, minden olyan tárgy iránt ami csúszós, síkos.

 

A leggyakoribb a margarin, vaj, jég, és a meztelen csigák iránti vonzódás. Súlyosabb esetekben kontroll nélkül támadnak meg embereket az utcán és ha nem akad a kezük

ügyében síkosító anyag, úgy saját ürülékükkel vagy vérükkel kenik össze áldozatukat, majd bestiálisan közösülnek velük, miközben általában gyerekkori emlékeiket siratják, vagy épp nemlétező háziállatokhoz gügyögnek. A roham végén embrió pozícióba görnyedve általában magukon kívül makognak, vonyítanak, ritkább esetben ugatnak és székelnek megállíthatatlanul (ugyanis roham előtt gyakori az öntudatlan bánatevés), gyakori hogy skizofréniás reakcióként azt hiszik hogy varangyot vagy kiskutyát székelnek, ezáltal átélve a téves anyaság, a perszonum bipolarizáció jelenségét. Hitük ilyenkor megingathatatlan, hogy gyermeket szültek a székeléssel, akit egyúttal a saját mekkettőződésüknek is tekintenek. A téves anyaság, a nemlétező uj társ téves teremtése, skizofrén állapotot eredményez.

 

Ezen mentális betegség gyógymódja a keramdioxid high intensity kúra mely során a beteget folyamatosan engedik dörgölőzni emberalakú gumibábokhoz, amelybe aztán áramot vezetnek és így térítik el a beteget a kóros viselkedéstől.

 

 

 

Sajnos bennünket is bármikor érinthet ez a fajta mentális aortaegér!

 

 

Kutatta: Téglatyúk és a Parafamaki

 

 

Szólj hozzá!


2008.11.06. 21:14 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: szemelvények Küszümgyürkényi Tóth Ödön költészetéből 3., befejező rész

Himnusz a világ világosságához

 

 Rababababbabababababbababa

meg aztán örgh pix!

Sírni fogsz te puha klorofil

és a telefonkönyv lát: az fix!

 

Legyél Zsiráf! Mer ha nem

a fal adja a másikat!

protozoa véglény románca

minden széklet barna ránca

döglegyek tánca.

 

Egyél zsíros kaját mert az jó!

A köménymagos kalács fingat,

míg a zselé álomba ringat

ez a himnusz a világhoz

ki-ki lenyeli mint a kacsa a traverzt.

 

 

 

 

2,

Magánhangzók:

 

óóóóóóóóóóóóóóóúúúúúúúúúúő

úőűáúáűúőűáőúáőúáőűáőúáő

áúőűáúőűáőáűőúáűőúáűőúá

áúőáúőűáúáááűáűúőúúáúáúű

őűúáőáúőúáúőáúő

áűő

áőű

áúáűáűűúáűűűűáűűűűű

qwr-------------ime a lázadó pille

hull a kacsabeles bilibe!

 

 

3,

A tintapacák süteményes villába csavarják

halszemeik az örökké égő telefonkönyv

iszonyú takarófa index létük várják várják

s közben a macska a rétesben s rágják

a labradorok meglett falkái

megyünk a kerités mögé hányni?

 

 

4

 

A dada a mikrobia--

mosd meg ami túrós

mert nem tiszta

egyél inkább kábel gerezdet

a galambot meg erszd el!

 

 

5

Kacsa,

Lepény,

Kacsa,

Lepény,

de végül is önnön valóságunk iszonyú ábrándjain merengve

aranyerünk nyerít esengve a tavalyi szilvalekvár üvegéért,

hogy azzal összecsengve telve kedve vérző kellem,

-ó de restellem- gatyámban már összemenve

aranyerem tespedve, kelve saját fényében

saját magára mutat!

 

És közben jól mulat!

De még hogy mutat

Úgy nevet

könnyet is hullat!

 

 

6,

 

A Dada

 

Lalalalalalla!

Én bizony kivárom, amíg isten áldd meg a krumplistésztát!

Na jó addig majd a munkások szobrai alá köhögöm

rozsdás bicajom!

És nem gyün más csak a 1231534175 a csajom!

 

Haki haki humbala,

de be szart a Mugambi Dwana

lehetett volna Fekete Dákó

de nem lett csak dalos csángó.

 

 

7

Jövő a dadaisták számára

 

pumpamalac erdősánc,

ásd elő a lekvárkaszát,

legyél te is eszterlánc,

oszt kapjad be az apád

ebédjét!

 

Meg digitális gumicsizma

prizma gyár

izma-nyár!

 

 

 

MAGÁNY

 

Magányosan látom lélegzeni sziluettem

ring ring ring

ki nevet minden piruló piruetten

s ma különösen szomorú

miképp az isten is homorú.

 

Magányosan fotoszinetizálok már itten

a kutyavásáron már helyem se nincsen

hiába kakáltam ezerszer eleget

hiába volt: ma is ürítem a belemet.

 

Lekváros lecsó locska lanyha

lázadásnak latolt rusnya

szóvarangya!

 

Hiába lázadsz, hiába fázhatsz

rázhatsz! hamar kifáradsz!

 

Mert nincsnek pihe puha

pillangók pumpákból

a péküzembe békésen

eleresztve!

 

Mert nem akar vakarni téged

a kedves, aki nem nedves

mióta redves a medve!

meg aztán a politikusok rontják el az egészet azzal hogy.........

 

mindig a társadalmi társak társtalan társalgása

tolong tombolva -------jelet ad a jeladóba

játékból---------------ó már semmi sem komoly?

 

kukta kuktálkodik a murva murválkodik.

 

Hiába jön ezer szalamandra amikor

a nők olyanok, mint kasszandra

belesve a cementegödörbe

vagy valami kellemetlen vödörbe

és ott pörögve zörögve

VONYÍT!!!!

MINT AKI SEMMIHEZ SEM KONYÍT!

 

 

 

ring ring ring

 

Halló vasútállomás?

Álom ez vagy látomás,

hogy hörcsögöt fröcsögött

a vonatkerék miképp

kilépett vive az örök lerúgott lépet

és még kérded

mért ily csúf az én vérted

hát nem érted?

 

Te pulykázni való hím kacsa!

te tolyót tolyó!

hát nem jó stílus a rokokó?

vagy jobb a kokó?

mint a bukott bokszoló?

 

FELROBBANT AZ ATOMBOMBA

MEGSÍNYLI EZT MIND A GYOMRA!

GYOMORÉGÉS PUFFADÁS

SUGÁRKEZELÉS A MEGOLDÁS.

 

BONTÁS ONTÁS

QUANTUM KONDÁS

 

névtelenek lázadása

nagyfiúk higfosása

 

na látja.

 

 

Gondolkodjunk a versek jelentésén, mert ha nem, a petrencebálna alszik velünk

 

Lektorálta: Téglatyúk és a Parafamaki

 

2 komment


2008.11.05. 08:02 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: szemelvények Küszümgyürkényi Tóth Ödön költészetéből. 2. rész

FÖLDKÖRÜLI PÁLYÁN A KUKÁSAUTÓ!

 

Az emberi eredetedre tekints alá most!

ez égi kukásautó távolából

milyen üres a világ!

Egy-egy agyérgörcs, és az üres ágy!

Betöpörödött rózsaszín bálnák

Álmaink, megszüli vágyát

az ábránd, s majd teljesülnek

a tejes sültek s lábát

cseréli kézre a majom!

 

Meg egyébként sincs semmi bajom.

 

Locsolócső, locsol e ő? És a leejtett szappan

ó a rabok között ma éjszaka te leszel a kappan!

 

Kukásautó!

 

Viszed a vágyaink, viszed a szemetet,

Álmainkat és életünket.

Hová viszed a sok halmot,

kidobott hörcsögöt és almot,

mily iszonyú örlő malmot

hajt s mindig is hajtott

az akarat míg egy pille

palackot rávettél erre,

hogy megpihenjen

a szádban örökre?

 

Egész nagy kukák lógnak szememből

kicsüng egy egész konténer a számból?

Nincs még elegetek a D-gázból?

 

KUKÁSAUTÓ!

VISZED VÁGYAINK! VISZED A SZEMETET,

ÁLMAIK ÉS ÉLETÜNK!

 

 

LEKVÁR HÁBORÚ

 

 

Harmadnapon felszívják magukat

a szivacsok s tartalmukat

robbantják az eke szarvára

 

Harmadnapon megérkezik a Koala

s már nem lesz végítélet

nem lesz lekváros kutya!

 

Nem lesz lekvár mert a világ

kegyetlen és érthetetlen

Vége már, vége már: Lekvárvilág

 

Támad az epres barackos ellen

nácizmus a lekvárosüvegben

vége már, vége már: Lekvárvilág

 

Hallgat a narancslekvár s hallgatása

a társadalmat még mélyebbre ássa,

nincs már a lekvárnak maradása.

 

Nincs lekvár csak a dzsemm van

fogyasztói társadalom működik halkan

lekvár- lekvárvilág: hol van?

 

Nincsenek kommunista lekvárok

csak jobboldali dzsemmek s ráadásul

mind mind málnások ,epresek!

 

Vége már vége már: Lekvárvilág!

Vége már. Hajnali kotkotkodács.

 

Így indulok. Szemközt a lekvárral.

Vesszőnyi dzsem sötéten,

A haragos lekvár infravörösében.

 

Akár egy üveg lekvár

hever egymáson a kanál

fogja szorítja

egyik dzsem a másikát

s így mindenik :Lekvárvilág!

 

 

Lekvár ül most halkan a kenyéren

mig a dzsemmek toruk ülik sötéten

műanyag lekvár,

a dzsem a világ!

 

 

ELÉGIA A WC KEFÉHEZ

 

 

Hol vagy már hol vagy már

te félig fehér s félig barna!

 

Félig fehér: tisztán s fényesnek

ahogy megszülettél

 

Barnán: ahogy egész fürdőszobám

rejtett dísze lettél.

 

Egérmalac tenyészet

wc ben az enyészet

ki segít?

ki segít?

 

 

Óda a jhflkasjfghlkj-ról (Részlet)

 

gjkelktjhlgkjeathlkjtlkhjeltkjh

tjhlkjtrhlkjthlkjtlkjlkthjrtlkjhlkjth

trhjlkrtjhlkjwrthljkwrthljwhtrlkjt

trwkjhlkjwtrhlkjwthlkjhwlkjwlkj

wrtjhlkjwrthlkjwtrhlkjrwhlkjwtrlhkj

wtljkhlkjwkthlktwrjhlkjwlhkjtwlrkhj

wtjhwlkjthéltwrkjhélkrjthékjrwéthkrw

owrhjrkwjhwrtjkhkwrtjhkwrtjh

twrhojwrthj

tjth

jwthjwrtkhjlwrkjthljwrtlkhwlktjhlkwrjth

hlkwrjthlkjwrlkhjwlrktjhlwkrtjhkwltkhjlw

wlhkjwlktjhlwkrjthlkwjtlhkjwtlkhjlwkrjthlk

rthwrthwrthwrthwr

675675375675

6573567653735

36736735673657367

36736736737367367

hkjrwélkhjélskgjéhlkjsélkhjél

 

 

ARS POETICA

 

Én hiszek ám a budhistákban, meg a jehova tanuikban is

pedig ők nácik mint az ő avatott pápik

a Raccinger!

 

Na és a politika!

 

Én nem szeretem a politikát,

mert nárcisz dalol a holdon át

fekete kefe lebben,

egyben nem szeretem az egészet

az össze vissza kusza szövevényet

belevarva a semmi valóságba,

szétdúlt kukák szaros árka

a politika hamvazó bélsár átka,

nincsen húsvét nincsen karácsony!

 

Kígyót békát sőt mungót, szurukukut vizilót cseresznyét!

Egyél epét s van eper ami igazán leteper

ami a PÁLINKA formályához nagyon hasonló hát ez tény és való

hogy semmerre nincsen, ami nincsen meg aztán bekapod a faszomat is de tövig

te ribanc**** -----------szól az utcai fáma!

Meg hogy sört iszunk a késdobálóba máma!

 

Van e más választása az átlagembernek mint disznót vágni,

Enni, inni, zabálni, vedelni, szarni, hányni,

asszonyt jól elverni?

Asszonyverő trikóban, úgy vagyon,

Kell is a válóperre sok vagyon!

 

Meg incselkedik a sok büdös kölek!

hát isznak majd azok is a jó példát látva

zsiráf szarik, olyan büdös a fekvő alkesz nagykabátja.

 

 

Mindenki értékelje ezek függvényében a saját életét! Mert ha nem, rátok önti borát a túlnyomásmaki.

 

 

 

Lektorálta: Téglatyúk és a Parafamaki

 

 

Szólj hozzá!


2008.11.04. 21:41 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: szemelvények Küszümgyürkényi Tóth Ödön költészetéből.

 

Bevezetés

 

Küszümgyürkényi Tóth Ödön, a 21 század egyik legkiemelkedőbb tehetsége, versei olyan új dimenziókat nyit meg a költészet világában, ahová csak a legmerészebb olvasók juthatnak el. Legutóbb megjelent „Éjszakai kolbászkarikák” című kötete magán hordozza az előző századokban divatos versformák stílusjegyeit, ugyanakkor szinte ujraalkotja azt, amit a modern ember poétikájának tartunk. Verseiben az alapélmény a teremtés, élet és a halál kapcsolata.

 

 

ÓDA A MÁKOS LECSÓHOZ

 

Óh ti megmérgesült, földöntúli paprikák!

mily különös varázs hull reátok örökké

hogy ily ízt és vöröslét tudtok, mint a rák,

oly vöröset csiholni. Mint messzi tüzet

magatokból csiholtok éhes ember magányát

ti enyhítitek ti lólábú hatalmas ínyenc

kacsahullások az égből!

 

S mákkal hintelek titeket mit mélyből

integrált nekem e büdös kegyetlen föld.

Mégis egy pici csodálat a mák-hasis

s Mákos Hubába jól lakik a gubával a has is!

Mákkal hintem hát e lecsót mi nem spenót

s nem zöld, csak ha visszaadom egy álló

éjszakán a nagy, fehér mikrofonnak.

 

Mely nem beszél, nem szól de viszhangot ad

az elereszetett galambnak, a barna aranynak

a gőznek, gáznak, a sárgának a pikáns máznak.

Óh MÁKOS LECSÓ, Te mint aranyhal, te ki ad

ezer kivánságot a világnak, Te adj nekem

örök visszavonhatatlan wc-n ülő nyugodalmat

te emberi bélben vonagló, minket meglovagló,

az éjben messze szárnyaló,

bélműködésgyujtó MÁKOS LECSÓ!

 

 

ELÉGIA A TEGNAPI WC PAPÍRRÓL

 

Elmúlt. Elment örökre,

Láttam őt elúszni

sötéten és beszennyezve

az undok végtermékkel.

 

Hogyan számolok el

ezután e kegyetelen léttel?

Hogy teljen kedvem

ültömben az árnyékszéken?

 

Mint reszelő mit lenyeltem

Egykoron, kínoz a vágy,

hogy a korom, s füst

után kiszállva az ágy

 

Hűvöséböl ráüljek a fehér

nyugalom sokat látott

szép székére

s áldást mondjak az egész

világ gyönyörű székletére!

 

DE te nem vagy sehol, sehol

veled a szurkot tisztítani

már nem lehet, nem lehet!

hová leszek , hová leszek

nélküled óh nélküled?

 

SZÉTROBBANÓ VIZIBICIKLIK

 

Óh kutyamáj! Mily szenvedés húz és taszít

míg e szétrobbanó vizibicikli darabjait

hiába illeszgetem?

Alattam ül a bronz,

s a kegyetlen megaláztatás fölöttem.

Ki az ki ilyenkor medúzát emleget?

Ki az a hámló vakond?

Ki tereget? Ki ereget?

Ki válallja a nagymosást?

 

Szétrobbanó vizibiciklik fenti égi

árnya alatt pihenünk.

Úgy, hogy tudom: böllérek már nem leszünk

Nem lehetünk.

 

BUGYOGÓ BUGYOGÓ!

 

Amikor végre lenyomja az ember

a vérnyomását, amit felnyomott

a kutyabél:

 

akkor akcióba lép a bugyogó bugyogó!

 

Feltámad a barna kacsa

belekakál a Marcsa hasa

kukorékol a szögbelövő

és mikor szarsz

bejön ő!

 

akkor akcióba lép a bugyogó bugyogó!

 

Aztán jönnek a csempe hangok

a rotyogó fazekak összetolt

szemétdombok összetojt

csésze, ismerem a Tolsztojt

nagy iró az volt!

 

 

Akkor akcióba lép a bugyogó bugyogó!

 

Hiába jössz öreg harcos

Barna cserzett, régen ráncos

hiába törsz ki a rácsból

lényegében nem vagy másból

csak a tegnapi kalácsból!

 

Akkor akcióba lép a bugyogó bugyogó!

 

Jönnek a tarka csimpaszkodó

illatok, a malackodó

malacok belefekszenek

azt kekszelnek

egyet!

 

Akkor akcióba lép a bugyogó bugyogó!

 

 

Lektorálta: Téglatyúk és a Parafamaki

 

Gondolkodjatok ezeknek a verseknek a jelentésén, különben a mundérbálna gondolkodik helyettetek....

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!


2008.11.03. 12:20 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: Alternatív bolygókutatások II.

KLO

 

ÉLET: van

Faj: Crahnt és Pfenghs

Levegő: 20% oxigén, 80% bomló állatokból és tokos-fingásból adódó metángáz

Vallás: Lakmármaki kannibál isten ( a két itt élő faj őt szolgálja)

Állatvilág: számos makiszerű lény (krongmaki, sitrmaki, buldózermaki) és tehéntestű halfejű, ragadozó szörny, a Hram él.

 

 

A Klo bolygó a Cvang-galaxisban található. A földről nehezen látható, csak minden 10. év január 1.-én látszanak a Klo holdjai, de kizárólag egy csau-csau végbélnyilásán keresztül. Szerencsénkre. A Klo bolygón ugyanis olyan vérszomjas, kannibál népségek laknak, melyek Prat-időszámítás szerint már 60000 güam óta hadban állnak egymással.

 

A Cranht és a Pfenghs törzs, akik ellenfeleik letépett végtagjaikból, és a bolygón élő Mulamb mammut szarvából készült fegyverekkel ontják egymás vérét, nem éppen barátságos lények nyelvük alig 100 értelmes szóból és több mint 10000 féle értelmetlen hörgésből és nyűszítésből áll. Kommunikációjuk gyakran szorítkozik ezért eszelős fingásrohamokra és ritmus nélküli szteppelésre, tapsolásra.

 

Táplálékuk főleg az ellenséges törzsük tagjaiból, béke idején pedig a Krong-maki agyából, és saját pasztőrözött ürülékükből áll, mely olyan hallucinogén anyagokat tartalmaz amelynek segítségével képesek megtervezni a következő hadjárataikat, valamint túlzott fogyasztás esetén látják az időntúli petrezselyemkoca felemelkedését és bukását is.

A két törzs harca a Hrotgar piramis belsejében található pézsmaszagú keltető gödör birtoklásáért zajlik, melynek megszerzése a győztes népet elősegítheti tojásaik lerakásában, és ivadékaik felnevelésében.

 

Mindkét nép nagyon hasonló egymáshoz, fizikai megjelenésüket tekintve. Azzal a különbséggel, hogy a Crahnht nép előszeretettel ken magára Krongmaki faggyút, míg a másik törzs inkább a cünkmadár ürülékét preferálja. Négy lábon járó, felegyenesedett rákszerű, ollókkal rendelkező némileg a vízilóra emlékeztető fogakkal bíró lények ők, akik olyan genitáliákkal rendelkeznek, melyek megengedik számukra hogy előzetes számítások nélkül bárkivel közösülhessenek, és tetszés szerint anya vagy apa szerepet vállaljanak. A piramis belsejében található keltetőgödör, számuk megsokszorozását és a székelésük élményszámba menő színkavalkádjának elérését, bővítését szolgálja, de a piramis kapui csak annak a győztes népnek nyílnak ki, akik a másik nép legyőzése után, még képesek helytállni a Marunga-próba előtt, amely a földi tengerimalachoz hasonló brutális gránitszörnyeteg, a Wark legyőzéséből áll. A próba akkor lehet sikeres a monda szerint, ha kizárólak Hram-tejtermékekkel, és Hram-combból készült bunkóval folytatják le a végső ütközetet.

 

 

 

CUNMAATT-ARKOTON

 

Összetettség: három kvadrattól mentes

Énekelt dalok: csak veszély esetén

Rozsomák-kolónia: mind exportálva, ismeretlen állatkertbe

Bundás maki: bundás maki

 

A bolygót a helyiek csak CA-nak nevezik. Ha Las Vegast a szerencsejátékok fellegvárának tartjuk, akkor ezzel párhuzamosan a CA bolygó egy kerékgyártó nehézüzem. Pontosan ezen tulajdonságai miatt is kedvelik annyira a homokevő szadisták, akik képesek saját, kőkeményre fagyott ürüléküket madártejjel, valamint egyéb földi ínyencségekkel (pl szög, lecsóstál) lelocsolni. A planétán őshonos állatfaj a szurokember, amit előszeretettel építettek be a SZRRGG invázió alatt a frissen megalapozott úthálózatba, valamint különböző, ismeretlen rendeltetésű szobrok fejébe. A szurokember megmentésére már harminc éve is erőteljes anál-lobbi alakult, végül ennek az vetett véget, hogy a tagokat egy 1800-ban használt tüzérségi ágyúval az égbe lövöldözték, és lepkehálóval összegyűjtötték.

 

CA Lakóinak nagy része csirkét, lovat, és egy ezektől gyökeresen különböző papírlapot tart istenének, amikhez minden gratty órakor áldozatot mutatnak be. Többnyire egy hantyó feldobásával döntik el, éppen ki szerepel majd az oltár kedvezményezettei között, minden más esetben hagymával, és kettésült koponyával bolondítják meg az éjszakai madárlevest. A kolónia többször is sikeresen szállt szembe a galaktikus körtetanács ikerfiainak támadásával, többen tudni vélik, hogy sóval, és megcukrozott vérrel, valamint egy megtekert porszívótölcsérrel sikerült elűzni a gaz támadókat.

 

Iparának legfontosabb eleme, hogy a kiskorúakat csak összekötözve, és „HANGYA” toroksütéssel engedik be a hardporn vetítésekre, pontosan azért, mert fejlődésükre legalább három öng hatással van. Nagyon jelentős a fűnyírás, mint alapvető exporttényező. A szolgáltatásokért khával, és aragurival, valamint kiürült fitymaféktartó üvegekkel fizetnek, az infláció elég nagy ahhoz, hogy befolyásolja a káposztatermesztő üzemek éves költségvetésének elherdálását a helyi kaszinókban, és a frissen nyílt AGH galambdúcnevelő üzletláncban.

 

Haderejét a cunádlik tartják kézben. Az, hogy csata előtt minden második egyed borzas sáskává operáltatja magát, általában elég a győzelemhez bármely intergalaktikus attackban. Mégis, sok ősük esküszik, a '76-os „Álmodozók Szigete” c. környezetvédelmi horror sokkal nagyobb mértékben növeli a harci morált. E sorok írója több ízben is megtapasztalta a cunádlitámadás erejét, amikor egy ősi maramenga félistent kellett visszakényszeríteni a 3*3-as detoxmezőbe, ahonnan egy délutáni teázás alkalmával elszabadult.

 

Sikerét ezen, és ama tulajdonságoknak is köszönheti, hogy csak és kizárólag pecsétre adnak száraz juhkaját, amiből keltetőágyakat, és alapvető bútorokat, kardántengelyeket állítanak elő valamiféle felsőbb, a szerző számára ismeretlen pogácsa részére.

 

Tanuljatok ezekből a kutatásokból, mert eljön az idő, amikor szembe kell nézni mindenkinek a saját, személyes befőttegerével!!

 

Téglatyúk és a Parafamaki

Szólj hozzá!


2008.11.02. 17:20 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: Alternatív bolygókutatások

Blogunk mai gyöngyszeme egy ürkutatással kapcsolatos szemelvény, melynek célja a Földünkön élő gmatttrrrrraaaaa kisebbség ellehetetlenítése kolonizálási stílusuk leírásával. A mai ismertetőben részletesen kitérünk a három fő bolygóra, melyet már évezredek óta a gmatttrrrrraaaaa faj ural. Az idegen népségre általánosságban jellemző, hogy anyahajóikat emberi vékbélcsonkok mellett atomreaktorral, sőt, Drooosstekk gyártmányú homályfelfogó mélyűri vitorlákkal is hajtják. Következzen a három bolygó részletesebb leírása:

 

 

QUATT

 

Távolság a Földről: 6 kradmányi nyonyók

Felszíni hőmérséklet: 4400 Celsius fok

Életformák: gmatttrrrrraaaaa, tranytya, työtymék, és gonorsün

Kolonizálás éve: kb 1678, valamikor decemberben, a thermo-szöcske kihalása után két évvel

 

 

A Quatt bolygót Ismhrail Anfel fedezte fel az 1100-as években, mikor reggeli teaadagjába a szokásosnál valamivel kevesebb cukrot kanalazott. A Quatt bolygó forró felszínén csak az anális interlüdökhöz kiválóan alkalmazkodott életformák képesek megélni, azok is csak akkor, ha minimum 3 évvel kikelésük után legfeljebb két születésnapi tortát kanalaznak be ősi pofájukba. A gmatttrrrrraaaaa faj ideérkezése előtt a bolygó mélyebb szexuális aktusokra alkalmatlan volt, pontosan a fejlettebb disznóólok, valamint a shkrahh-sas térnyerése miatt.

Az ide érkezőt általában – alaposabb fertőtlenítés után – négy lábnyi szárnyashangya, és két öl hízási párduc fogadja, akikkel egyesével, lehetőleg 2 perc/angg sebességgel kell közösülnie a vízum elnyeréséhez. Ha ezek után sikeresen elföldeli űrhajóját, lehetőséget kap újabb két anális torzító, illetve egy SUBS-féle retorziós kalapács alkalmazására is.

A hely legjobb ismertetőjele az antitest-bálna évi kétszeri vérengzése, melynek alkalmával a legidősebb gmatttrrrrraaaaa extra párnahuzatot, és további négy makknyi görcskanalat szintetizálhatnak.

 

 

OORP

 

Megközelíthetőség: gyalog, illetve űrhajóval

Általános sugárzási görbe: torz

Napfolt-gyakorlat: engedélyezett

Népsűrűség: ismeretlen, túlzott vulkanikus tevékenység, gyors halál

 

A STRGLL csillagohoz legközelebb eső bolygó földi élet számára nem épp ideális. A gmatttrrrrraaaaaok ideérkezése után szembesültek a planéta azon képességével, hogy teljesen véletlen módon fogkefévé, egyes esetekben kiszáradt napkollektorokká változtatja az egyénileg útnak indult felderítőket. Pontosan ezen tulajdonságai miatt az Oorp kiválóan alkalmas börtönbolygónak, ahová – megerősített bunkerekbe – a többi kolonizált bolygókról származó „double penetration”-függőket szállítják, és seprűt, partvist, valamint fürdőszobai káddugót gyártatnak velük.

 

 

 

FÖLD II.

 

 

Elterjedt ismerkedési módok: közvetlenül, a kiürült olajtartályokba fecskendezve

 

Növekedési képesség: párhuzamos

 

Rítusmágia: igen, van, primitív, de fellelhető

Szállítási trükkök: Bibliába, eltörött papírzsebkendő-tartó tokba rendezve

 

A hangzatos nevű bolygó adataiból bőven kiderül, hogy a fenti planéta a gmatttrrrrraaaaa faj előszeretett főhadiszállása. A legismertebb koituszok, metrói bukakke-megmozdulások, és felszín alatti tüntetések melegágya ez a sárgolyó. Legismertebb foglalkozások a nagyobb városokban: „dual-shaped” szatirizmus, valamint ún. „kiábrándító” invázió, ami a Földünket is a legjobban fenyegeti. Az ide érkező idegent előbb megsütik, majd összepréselik, valamint tíz további próba elé állítják, s csak utána engedik a kisebb sikátorokban angyalokkal közösülni.

 

 

 

Reméljük, minden részletre kiterjedő gyűjtésünk elegendő okot szolgáltatott arra, hogy miért irtsuk ki a földön gmatttrrrrraaaaa faj egyedeit. További infót a pogácsadugattyú gyűjtőbázisokon kaphatunk, ahol a legújabb mosószerrel készítik a fürdősót.

 

 

Gondolkozzatok ezen mert hamarosan eljön a vakkanytúi ménes!

 

 

 

Szólj hozzá!


2008.10.31. 18:36 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: Egy kis történelem…(amit jobb elfelejteni)

Számos olyan esemény történt a múltban, melyekről a történészek nem tudnak, vagy ha tudnak mélyen hallgatnak. Ilyen Pálduai Szent bonifácz története. Téglatyúk és Parafamki elhatározták, hogy utánajárnak a régi sötét históriának és rekonstruálják az eseményeket.

 

Kutatta: Téglatyúk és Parafamaki

 

 

 

1681-ben Pálduai Szent Bonifácz, 5 caravellával, és száznál is több lélekvesztővel, illetve egy gumiabronccsal (amiben a néhai Vancsik Tibor politológus ült) indult tragikus útjára, melyet mindenki támogatott Baszföldön, akinek nem volt hermafrodita békája vagy gázsütője.

 

1683-ban értek partot Malamba szigetén az ősi Marakka-marakka törzs lakhelyén, a 2 éves hányadtatásokkal és különféle nem kívánt koituszokkal és terhességgel tűzdelt utjukról. (csak férfiak utaztak és egy különösen alacsony zsiráf csak a rend kedvéért, valamennyien teherbe estek, de terhüket a hosszú út során egyazon hordóba ellették)

 

A marakka-marakka törzs királya, a VÉGSŐ BAGOLY isten nagy tisztelője Bögűr, barátságosan viseltetett a hódítók iránt, ikerlányát kivánta hozzáadni Szent Bonifáczhoz. Az azonban megsértődött azon, hogy nem saját magát, vagy legalább fiát ajánlotta fel, és 10% részesedést kért a banánültetvényekből. Így miután rettenetes haragra gerjedt mondják akkori rézművesek, hogy Bögür ikerlányával verte agyon a nagy vezért, azzal fejbevágva és a lány úgy tört szét a király fején, mint holmi cserépkályha, míg a törzs többi tagját rabszolgának fogta el, és egy óriási gödröt ásatott velük, hogy megtalálja annak alján a gyerekkorában elveszített bálnáját.

 

A törzs varázslója a monda szerint őrülettel megátkozta a betolakodókat, akik ezután, főleg agyagkorsókkal, és hüvelyes magvakkal közösültek. Szent Bonifácz 16 hónapig élt abban a hitben hogy egy 3 literes kanna hordja 10 ikerfiát, háborodott elmével egésznap a nemiszervét mosta a tengerben hol „nem ütközik az erdőtűz az egyezségbe” hol pedig „akkor is a maranga a legjobb autó” felkiáltással. Végül egy bajtársa (aki szintén megháborodott), azt hitte hogy Bonifácz egy kőbánya, és kibányászta.

 

Ez a tragikus kimenetelű hódító hadjárat úgy él a spanyol emlékezetben, mint az a nap amelyet megszentségtelenített a körte.

 

Gondolkozzunk mindezeken

 

Mert hamarosan alászáll a Padlásegér

 

Téglatyúk és a Parafamaki

 

Szólj hozzá!


2008.10.30. 10:31 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: Kovács Rezső elképesztő élete (csak erős idegzetűeknek!!!)


Kovács Rezső 1899-ben született a kazavitai Merkenyén. A közelmúltig számos helyen december 16-a szerepel Rezső születésének napjaként: csak annyi ismert, hogy szeptember 21-én keresztelték meg zsidó-kereszténnyé.

Akkoriban a gyermekeket születésük után egy vödör pácolt heringbe mártották, ez a korai élmény mind-mind meghatározta Kovács Rezső a rozsomákokhoz fűződő perverz viszonyát.

 

Kovács Rezső anyja jómódú értelmiségi iszákos volt, apja közepes tehetségű udvari muzsikus, aki gyakran verte fiát kalapáccsal, illetve nyers tolcsókokkal kínozta. Apja az ő apjához hasonlósan megpróbált belőle csodagyereket nevelni, sikertelenül. Ennek ellenére a családnak valójában már egészen fiatalon Rezső volt az eltartója, hiszen prostituáltnak állt Hunnegottán.

 

A fiú tehetségét mások hamar felfedezték. 1910 körül Menyegi Gottlib vette kezébe szexuális nevelését, mialatt a kis Rezső anyagi támogatásában részesült. 12 éves korától többször helyettesítette mesterét különböző nyilvánosházakban, illetve ő szerepelt először az ún. vintage pornográf filmekben is. Ekkor azonban még nem jutott túl a "helyi nevezetesség" szintjén.

 

1917-ben az északi Giant Cock titkos klánhoz akart menni tanulni, Sollerodba is utazott, de váratlan esemény történt: 17 éves korában elvesztette édesanyját, ettől elméje megháborodott hazatért és évekig közösült szexuálisan anyja kipreparált holttestével. Apja, egy szőlőszüret közben vesztette életét, amikor részeges napszámos társai őt tették a mustos dézsába és belőle taposták ki a levet. A belőle készült bort bécsi magángyűjtők őrzik.

 

Rezső ettől fogva egyedül nevelte két öccsét, akiket bestiális koituszra kényszerített a nagybátyja tulajdonában lévő állatkert rozsomákjaival. Nagybátyja ugyan sokat segített a 3 fiún, étellel, itallal, nevelő célzatú csonttörésekkel, kapcsolatuk soha nem mélyült el, a nagybátty jéghideg üzleti nézőpontja miatt. Egyszer például saját magát akarta eladni, más állatkertnek, rozsomáknak álcázva magát, tettét miután leleplezték, visszafogottabbá vált viselkedése, és nem viselt állatbőröket többé.

Nagybátyja titokzatos körülmények kötött hunyt el. Sokan Rezsőt tartották gyilkosának, bár a tudomány akkori állása szerint azt a tényt, hogy a holttest szeméből 2 fogkefe, illetve végbeléből (a halált okozó) 3 méter hosszú szekrényajtó lógott ki, öngyilkosságnak vélték.

 

Nagybátyjától megörökölte az állatkertet melyet, sikeresen fel is virágoztatott olyannyira, hogy 1925-ben grófi címet adományoztak neki. Ekkor alakította ki azt az életstílust, amihez egész életében hű maradt: állatokkal folytatott nemi kapcsolatot, különösen a rozsomákokkal, (ahogy apja is tette előtte), tébolyult életművészként nyilvános erőszakos fellépésekből, testének eladásából, és azokból a pénzekből tartotta fenn magát, amelyeket a borzalmas szexuális aktusban elhalálozott állatok bundájáért kapott. Ezt a jutalmat a művészetének kijáró tiszteletdíjnak tekintette.

 

A 30-as évekbe kapcsolatba került sz okkultizmussal, mintegy félszáz tagot számláló szektát alapított „Végső Feketekrém-láda Őrzői néven”. Ezzel hihetetlen vagyonra tett szert, ugyanis híveit análszadisztikus játékok mellett, vagyonuk beszolgáltatására kényszerítette. A szekta az állatkert pincéjében működött, ahol lehetőség nyílt az áldozatok bemutatására is. Legtöbbször oposszumokat, peléket, hörcsögöket, nyesteket, hermelineket áldoztak fel, egyrészt mert könnyen és olcsón hozzájuk juthatott, másrészt mert utolsó éveiben törvénytelenül férjhez adta magát egy oposszum családhoz is.

 

A második világháborúban vagyonát elkobozták és a nyilasok elhurcolták zsidó származása miatt. Szadista hajlamait hamar felismerték Auschwitzban, őt tették meg barakkja felügyelőjévé. Itt újból lehetősége nyílt az okkultizmus gyakorlására, de rémuralma nem tartott sokáig. 1944-ben bekövetkezett Rezső halála. Miután barrakjában számos társát foggal kiherélt, elevenen hajították a krematóriumba.

 

 

 

 

 

Kutatás: Téglatyúk és a Parafamaki

 

 

Tanuljatok ebből, mert hamarosan eljön a galvánsün ideje!

 

Szólj hozzá!


2008.10.29. 22:33 Téglatyúk

BREAKING NEWS FROM A VILLAGE!


A mai napon a téglatyúk és a parafamaki, megelégelte, hogy számos olyan esemény kimarad a híradásokból, melyeknek nemcsak figyelemfelkeltő hatásuk van (lenne), hanem egyúttal súlyos társadalmi igazságtalanságokra, családi tragédiákra, állatokkal folytatott szexuális viszonyokra hívják fel a figyelmet. Az alábbi események mind Szömrkesztenyén történtek az utóbbi hónapban. Ezekről az újságokban nem olvashattál, a rádióban nem halhattál és a tévében soha sem láthattad. Az alábbi hírek forrása: a Szömörkényi Andörgránd Hírportál.

 

 

*

 

 

Magdi, a 72 éves kisnyugdijas, miután megelégelte a csirkefarhátat, a sarokba hajította sodrófáját (amellyel egyszerre ütötte agyon három macskáját: Böbét, Cilikét és Cirmost) és másnaptól keményen testépiteni kezdett. A szomszéd tanyák kerítéseit tépdeste ki először, majd a súlyos vaskapukat fordította ki sarkukból. Három hét után már teljesen felbomlott az agya a serkentőként szedett, rakétafolyadéktól és elevenen rágta le valamennyi csirkéje fejét, majd Manci, a koca lábát is megdézsmálta. Urára, Jóskára (78) hetekig rájárt. 3 hét alatt szedett fel 70 kiló izmot, és körülbelül 3 szekérnyi fosóparélyt és libatopot, illetve 4 vakondcsaládot a veteményesből. A polgárőrség lőtte ki, miután a faluközpontban elfogyasztotta K. Pétert a postást és súlyos ágyéki sérülést okozott Mikinek a falu bolondjának.

 

 

**

 

 

József a peron szélét nézte, amire az imént dőlt rá egy 13 emeletes társasház. Elméjében összefüggéstelen hangok játszották egy kivilágítatlan zongorán, hogy mégsem volt sikeres ember. Neki legalább kettő kellett a kóser mormonpálinkából, és sör helyett is bort rendelt. Annyira elege volt a világból, hogy fogta, Nap körüli pályára állította biciklijét, majd befáradt a legközelebbi boltba munkát, és friss palócruhát keresni. A saját udvarán szemtanúk szerint rettenetes kiáltásokat hallatott, mivel szembesült legbelsőbb félelmével.

József először nem értette mi az ami körülbelül 1000 méteres fingoszlopként emelkedik feje fölé. Semmi előjel nem volt, kifizette minden tartozását a kocsmában és elég mélyre ásta valamennyi családtagját. József mégis nyugtalan volt. Az vágóhídi menedzsment visszavonta a kolbászsütési engedélyét, így semmi piros fűszereset nem tudott végbelébe helyezni hogy lenyugodjon. Végül megoldotta a problémát: lerágta a jobb majd a bal karját. A mentők vitték el, és nyúlólba fektették.

 

 

 

***

 

 

Pap Lóránt okleveles gödörásónak akkor esett le a tantusz, mikor egyik éjjel a konyhába menet, két porbafingás között észlelte, hogy az evőeszközök ellene fordulnak. Napok óta tudta, hogy egyszer eljönnek érte a földönkívüliek. Korábban mindenfélével próbálkozott, disznóbéllel tömte ki ágyneműjét, kolbásszal hált, sőt még egy tehéntőgyet is viselt fejfedőként. Mindhiába. A konyhaajtó mögött várt rá a különböző energianyalábok által irányított villa, meg a kés, meg egy ki tudja milyen fazék. Az élete megváltozott, rokonai azóta rá sem ismernek.

Bábolnai Boldizsár, lLóránt ivócimborája így nyilatkozott a történtekről:

 

Keremkényit a cundárba hogy bükse uccse gerémnyi pángisztált, a Lóránt hát az aztán teremtyettye nyikotájat kibárult….meguccse aztat kalászta alábbra tette bogája!”

 

--Onnantól kezdve csak borssal, és kendermaggal ette a friss SZART, és bátran kártyázott éjszaka is a makkját nyalogató, majd egy keményre vert kutyaszőrmével feltörő sárga idegennel, aki mindig túlfőzte a lágytojást.

 

 

****

 

 

Amikor S. Béla értesült, hogy a vonatkerékpumpáló versenyüzem tovább már nem tart igényt a szolgálataira, nagyon megijedt. Innen minden rosszra fordult, az élete rokonai elmondása szerint ettől a ponttól kezdve vált lidércnyomássá. Brutális magamutogatás jellemezte ezek után, úgy viselkedett, mint akinek már nincs vesztenivalója. A zavarodott viselkedésen túl, folyamatos székelési kényszerét is nyilvános helyeken elégitette ki. Az utolsó napokban mindent feladott lassan megfontoltan haladt a kegyetlen falun kívüli őrmanó biszexualitást sugárzó lezárt rejteke felé. Réges-rég bekészített wécépapírja a bejárattól 20 centire fogyott el, mire Béla egy "pantallónyi fütykös legyen a talpán az a cunágli, aki seggvágon megüli az asszonyt parázson" felkiáltással kivágott önnön combjából egy darabot, hogy szó szerint véresre törülje vele többszörös karfioldíjas, és faludíjas seggét. A kórházba szállítás után halt meg. Ezekkel a szavakkal búcsúzott halálos ágyán, tanítva bennünket, a hátramaradtakat:

 

Én egy olyan trágyadomb vagyok, ami csak akkor ereszt levet, ha a prókátor Juliska kézenfogva, fingva elsétál előttem a törpenövésű anyjával, de legalább lisztesen szeretem a dödöllét, és nem kívánok egyebet, csak egy marék frissen gyúrt verébszart a villanyszerelési munkálatokhoz, talán libának kellett volna mennem, az nem hord fát, nem eszik, de nem is dudál reám, ha a pirosnál várakozva csikkeket borítok a főútra, és végül levet eresztek.”

 

 

 

 

Fontoljuk meg ezeket a szavakat, mert a feketekrém eljövetele közeleg…

 

 

 

****A híreket összegyűjtötte: Téglatyúk és Parafamaki****

Szólj hozzá!


2008.10.29. 00:13 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: joggal kipusztult törzsek nyugtalanító jóslatai.

  

Kedves Olvasóink!

 

Így a 21. század elején, hogy képesek legyünk eligazodni ebben a mélységesen mély, végbélhez hasonló sötétségű világban és hogy ne tévedjünk el a jövő egyirányú labirintusában, figyelembe kell vennünk ősi törzsek (elsősorban a marangák, tevnylimok) jóslatait. Blogunk tartalmazza ezen jóslatok, valamint azok szimbólumainak értelmezését is.

 

1.

"Mondják ősnyelveken, hogy midőn együtt áll a nap és a hold, akkorra néma barlangjából elővakkan a téglatyúk és a 4 égtáj felé hamvakat szór a szélbe, a hamvakból szürke paripákon eljövendenek a rembukák hogy elvigyék elsőszülött fiát annak kinek lészen ürüléke fekete mire a varangy éve megpitymallik"

 

MAGYARÁZAT:

Ez a rémisztő maranga mondás, a tyeritymik barlang falára van felfestve (Armund Herzog 1968). A Nap és a Hold együttállása minden 104. évben következik be, maga a téglatyúk a garamba sülyk meséből jött, félig népi motívum, de a marangák rettegtek tőle, féltek, hogy ezen bestia savas székletével felmarja tökföldjeiket, melyen elsődleges ételüket (tököt) termeltek. A hamvak a székletet szimbolizálják. A „szürke paripákon” közlekedő „rembukák” az apokalipszis lovasai. A fekete ürülékű személy pedig maga a magna mater, akinek ürüléke a humuszt azaz a termékenységet szimbolizálja, az ő fia a megváltó a maranga mitológiában. A varangy éve, a jóslatot követő 104. év.

 

2.

"Midőn megemeli a furukka törzs tégely kalapját, és előlövellék a végsőbagoly a timka isten falloszából, úgy száll a végső pattanás fölé a kolosszális arazinencia, hogy átvegye végre örök megérdemelt helyét a terror trónján életünk fölött e szónikus csirkeláb"

 

MAGYARÁZAT:

Ez a borongós jóslat, szintén a tyeritymik barlang falára van felfestve. A marangák élőhelyén bármikor kitörni készülő vulkán, egy lehetséges kataklizma forrása volt a Scrbvng-hegy, azaz a „végső pattanás”, a kolosszális arazinencia alatt, máig nem világos a tudósok számára, mit értettek a marangák. Annyi bizonyos, hogy a szónikus csirkeláb, Makkaja káoszistennő lába, aki egy pillanat alatt képes eltaposni a népét, ha Timka isten (akit cölibátusra átkoztak Makkaja isteni szülei) mégis ejakulálna.

 

3,

"Archaikus szövegek írták a kümarnai barlangokban, hogy aki elsőként megereszt a holdbéli tájon függő bölénymaddzagot, annak keze lészen a csillagok ostora, és ezáltal a földön honoló békesség a rút végetérhetetlen banális koituszba hajlik át, de lesz egy nagy úr A hadsereg élén és egy repülő szekér meggyilkolja a varjat a rétesek felett. Csak egy gyűrűs pecsét, mit finggal nyitni lehet, de ahhoz is előbb kolbászt, majd félig rohadt ürömi juhtúrót kellene beledézsmálni egy literes ótvarangy szájába, és az egészet mésszel lehinteni, hogy legalább süljön! Sok hal majd bele a kínoskamrák lelkivilágába, de legalább meglelik az ónixpiramist, amiben épp elég teát főzhetnek egy kiadós napesti szaráshoz"

 

MAGYARÁZAT:

Krisztus előtt 15000 évvel, egy érdekes, más nép, korábbi jóslatára történő mintegy hivatkozó jóslat született. A forrásul szolgáló nép valószinűleg elpusztult, a fenyőerdei tumulkák kannibál őrjöngése után. Érdekes módon ezen jóslat éppen ezt a vérengzést jelzi előre, azaz azon eseményekre utal melynek során a tumulkák megerőszakolták a nőket, férfiakat, gyerekeket, háziállatokat, illetve a veteményeskerteket, kiváltképp a marangág által előszeretettel fogyasztott földiepret. A jóslat egyúttal említ egy reménysugarat: egy vezért, az ő eljövetelét tüzes szekéren, aki szinte holdbéli tájra hág, és elűzi az ételt, az életet fenyegető „varjakat”. A győzelem azonban elkerülhetetlen bűz és székelés nélkül-mely a halált szimbolizálja- a „napesti szarás” pedig azt a gyönyörű pillanatot, a megkönnyebbülést, ami majd az áldozatos győzelmet kíséri.

 

4.

"Jól vigyázzatok, a banánlétra megtalálásakor ólszag, és elvágott, megsütött élet-körmök könyvespolca dől majd rátok, ami elől csak a magasságos bádogedény és felmenői menekíthetnek meg titeket! Ha nem sikerül előbb meglelni a feketekrém-ládát, olyan fájdalomban lesz részetek, mint ami a kikeletkor volt a felsőtézist valló mangánoperátornak egy kietlen csatorna ürülékfolyamában"

 

MAGYARÁZAT

Ez a jóslat az előző folytatása, mégis szükséges értelmezni külön is. A kiút, a „banánlétra” megtalálása is kegyetlen áldozatokkal jár az emberiség számára. Az „életkörmök” szimbólum, egyértelműen jelzi a küzdést és annak hiábavalóságát. A magasságos őrzők, kizárólag a megújulást, az új korszak eljövetelét jelentő „feketekrémládával” oldható meg. Máskülönben pokol, vég nélküli kín vár az emberiségre.

 

5.

"emberemlékezet óta él a néma papagály története aki a 10. világ minden holdjának felkeltekor engedi ki bűbájos énekét, de Namat a kutyák rombusz alakú istene megmérgezte haraggal e madár szivét igy midőn eljön a ratymag-üstökös a föld felé, Amikor pediglen megkékül a legutolsó tepsi, úgy az emberek szivébe e madár énekétől beköltözik egy fél kilós házinéni, és eloldja szivüket a fizikai világtól.

 

MAGYARÁZAT:

A tevnylimok jóslata szerint, egy végtelen idő egység után, melyet az emberiség aligha élhet meg, egy a kutyák óriás vaginát szimbolizáló istene által, szerelemmel megmérgezett isteni madár, egy idős-nő („házinéni”) szimbolúmot „énekel2 az emberek szivébe, elpusztitva azok irmagját is.

 

6.

Régmúlt tarjagos krónikásmaki, mondá, hogy amikor megérkezik a 4 lábú kondás és disznajai élére ál, úgy mindő háziasszony malaci elé szórá a csillagokat egyenesen seggük eresztékein át, átnyúlva az univerzum kapuin, hogy beteljesedjék a végső mártás, és megállapodjék a széne és a moslék utolsó konstansa, hogy megelljék a messiást a verebek. Mikorron majd minden porkolábtyúk tiszta űrt ellik, és feltöri a kámzsás pontylord a téglák kapuján függő anális pecsétet, úgy eljövend a mangó országa, és végbélnyi sötétség ereszkedik rá valamennyi csárdára. mikorra eljő ezen cerna kreb kora, festessék csirkeszarral és mákkal minden kutyaól falára az alábbi felirat :"nem egy kávéfőző kering a legyek körül, nem egy kutya fingik a malac körül”.

 

MAGYARÁZAT: ez az utolsó fellelt maranga-jóslat, melynek jelentését máig homály fedi. A maranga törzset más népek forrásai szerint, a kumolákok homoknak nézték és, bár a marangák tiltakoztak ez ellen, egy óriási kacsaólba építették be őket.

 

 

Gondolkodjunk ezeken a jóslatokon, mert egy éjjelen ránk talál a kemencemaki...

 

 

Téglatyúk és Parafamaki

 

Szólj hozzá!