Fáradt Blog

Megkíséreljük eljuttatni az olvasót a szellemi mélypontra.

Friss topikok

2008.10.30. 10:31 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: Kovács Rezső elképesztő élete (csak erős idegzetűeknek!!!)


Kovács Rezső 1899-ben született a kazavitai Merkenyén. A közelmúltig számos helyen december 16-a szerepel Rezső születésének napjaként: csak annyi ismert, hogy szeptember 21-én keresztelték meg zsidó-kereszténnyé.

Akkoriban a gyermekeket születésük után egy vödör pácolt heringbe mártották, ez a korai élmény mind-mind meghatározta Kovács Rezső a rozsomákokhoz fűződő perverz viszonyát.

 

Kovács Rezső anyja jómódú értelmiségi iszákos volt, apja közepes tehetségű udvari muzsikus, aki gyakran verte fiát kalapáccsal, illetve nyers tolcsókokkal kínozta. Apja az ő apjához hasonlósan megpróbált belőle csodagyereket nevelni, sikertelenül. Ennek ellenére a családnak valójában már egészen fiatalon Rezső volt az eltartója, hiszen prostituáltnak állt Hunnegottán.

 

A fiú tehetségét mások hamar felfedezték. 1910 körül Menyegi Gottlib vette kezébe szexuális nevelését, mialatt a kis Rezső anyagi támogatásában részesült. 12 éves korától többször helyettesítette mesterét különböző nyilvánosházakban, illetve ő szerepelt először az ún. vintage pornográf filmekben is. Ekkor azonban még nem jutott túl a "helyi nevezetesség" szintjén.

 

1917-ben az északi Giant Cock titkos klánhoz akart menni tanulni, Sollerodba is utazott, de váratlan esemény történt: 17 éves korában elvesztette édesanyját, ettől elméje megháborodott hazatért és évekig közösült szexuálisan anyja kipreparált holttestével. Apja, egy szőlőszüret közben vesztette életét, amikor részeges napszámos társai őt tették a mustos dézsába és belőle taposták ki a levet. A belőle készült bort bécsi magángyűjtők őrzik.

 

Rezső ettől fogva egyedül nevelte két öccsét, akiket bestiális koituszra kényszerített a nagybátyja tulajdonában lévő állatkert rozsomákjaival. Nagybátyja ugyan sokat segített a 3 fiún, étellel, itallal, nevelő célzatú csonttörésekkel, kapcsolatuk soha nem mélyült el, a nagybátty jéghideg üzleti nézőpontja miatt. Egyszer például saját magát akarta eladni, más állatkertnek, rozsomáknak álcázva magát, tettét miután leleplezték, visszafogottabbá vált viselkedése, és nem viselt állatbőröket többé.

Nagybátyja titokzatos körülmények kötött hunyt el. Sokan Rezsőt tartották gyilkosának, bár a tudomány akkori állása szerint azt a tényt, hogy a holttest szeméből 2 fogkefe, illetve végbeléből (a halált okozó) 3 méter hosszú szekrényajtó lógott ki, öngyilkosságnak vélték.

 

Nagybátyjától megörökölte az állatkertet melyet, sikeresen fel is virágoztatott olyannyira, hogy 1925-ben grófi címet adományoztak neki. Ekkor alakította ki azt az életstílust, amihez egész életében hű maradt: állatokkal folytatott nemi kapcsolatot, különösen a rozsomákokkal, (ahogy apja is tette előtte), tébolyult életművészként nyilvános erőszakos fellépésekből, testének eladásából, és azokból a pénzekből tartotta fenn magát, amelyeket a borzalmas szexuális aktusban elhalálozott állatok bundájáért kapott. Ezt a jutalmat a művészetének kijáró tiszteletdíjnak tekintette.

 

A 30-as évekbe kapcsolatba került sz okkultizmussal, mintegy félszáz tagot számláló szektát alapított „Végső Feketekrém-láda Őrzői néven”. Ezzel hihetetlen vagyonra tett szert, ugyanis híveit análszadisztikus játékok mellett, vagyonuk beszolgáltatására kényszerítette. A szekta az állatkert pincéjében működött, ahol lehetőség nyílt az áldozatok bemutatására is. Legtöbbször oposszumokat, peléket, hörcsögöket, nyesteket, hermelineket áldoztak fel, egyrészt mert könnyen és olcsón hozzájuk juthatott, másrészt mert utolsó éveiben törvénytelenül férjhez adta magát egy oposszum családhoz is.

 

A második világháborúban vagyonát elkobozták és a nyilasok elhurcolták zsidó származása miatt. Szadista hajlamait hamar felismerték Auschwitzban, őt tették meg barakkja felügyelőjévé. Itt újból lehetősége nyílt az okkultizmus gyakorlására, de rémuralma nem tartott sokáig. 1944-ben bekövetkezett Rezső halála. Miután barrakjában számos társát foggal kiherélt, elevenen hajították a krematóriumba.

 

 

 

 

 

Kutatás: Téglatyúk és a Parafamaki

 

 

Tanuljatok ebből, mert hamarosan eljön a galvánsün ideje!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://faradtblog.blog.hu/api/trackback/id/tr15740106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása