Fáradt Blog

Megkíséreljük eljuttatni az olvasót a szellemi mélypontra.

Friss topikok

2008.11.03. 12:20 Téglatyúk

BLOGUNK MAI TÉMÁJA: Alternatív bolygókutatások II.

KLO

 

ÉLET: van

Faj: Crahnt és Pfenghs

Levegő: 20% oxigén, 80% bomló állatokból és tokos-fingásból adódó metángáz

Vallás: Lakmármaki kannibál isten ( a két itt élő faj őt szolgálja)

Állatvilág: számos makiszerű lény (krongmaki, sitrmaki, buldózermaki) és tehéntestű halfejű, ragadozó szörny, a Hram él.

 

 

A Klo bolygó a Cvang-galaxisban található. A földről nehezen látható, csak minden 10. év január 1.-én látszanak a Klo holdjai, de kizárólag egy csau-csau végbélnyilásán keresztül. Szerencsénkre. A Klo bolygón ugyanis olyan vérszomjas, kannibál népségek laknak, melyek Prat-időszámítás szerint már 60000 güam óta hadban állnak egymással.

 

A Cranht és a Pfenghs törzs, akik ellenfeleik letépett végtagjaikból, és a bolygón élő Mulamb mammut szarvából készült fegyverekkel ontják egymás vérét, nem éppen barátságos lények nyelvük alig 100 értelmes szóból és több mint 10000 féle értelmetlen hörgésből és nyűszítésből áll. Kommunikációjuk gyakran szorítkozik ezért eszelős fingásrohamokra és ritmus nélküli szteppelésre, tapsolásra.

 

Táplálékuk főleg az ellenséges törzsük tagjaiból, béke idején pedig a Krong-maki agyából, és saját pasztőrözött ürülékükből áll, mely olyan hallucinogén anyagokat tartalmaz amelynek segítségével képesek megtervezni a következő hadjárataikat, valamint túlzott fogyasztás esetén látják az időntúli petrezselyemkoca felemelkedését és bukását is.

A két törzs harca a Hrotgar piramis belsejében található pézsmaszagú keltető gödör birtoklásáért zajlik, melynek megszerzése a győztes népet elősegítheti tojásaik lerakásában, és ivadékaik felnevelésében.

 

Mindkét nép nagyon hasonló egymáshoz, fizikai megjelenésüket tekintve. Azzal a különbséggel, hogy a Crahnht nép előszeretettel ken magára Krongmaki faggyút, míg a másik törzs inkább a cünkmadár ürülékét preferálja. Négy lábon járó, felegyenesedett rákszerű, ollókkal rendelkező némileg a vízilóra emlékeztető fogakkal bíró lények ők, akik olyan genitáliákkal rendelkeznek, melyek megengedik számukra hogy előzetes számítások nélkül bárkivel közösülhessenek, és tetszés szerint anya vagy apa szerepet vállaljanak. A piramis belsejében található keltetőgödör, számuk megsokszorozását és a székelésük élményszámba menő színkavalkádjának elérését, bővítését szolgálja, de a piramis kapui csak annak a győztes népnek nyílnak ki, akik a másik nép legyőzése után, még képesek helytállni a Marunga-próba előtt, amely a földi tengerimalachoz hasonló brutális gránitszörnyeteg, a Wark legyőzéséből áll. A próba akkor lehet sikeres a monda szerint, ha kizárólak Hram-tejtermékekkel, és Hram-combból készült bunkóval folytatják le a végső ütközetet.

 

 

 

CUNMAATT-ARKOTON

 

Összetettség: három kvadrattól mentes

Énekelt dalok: csak veszély esetén

Rozsomák-kolónia: mind exportálva, ismeretlen állatkertbe

Bundás maki: bundás maki

 

A bolygót a helyiek csak CA-nak nevezik. Ha Las Vegast a szerencsejátékok fellegvárának tartjuk, akkor ezzel párhuzamosan a CA bolygó egy kerékgyártó nehézüzem. Pontosan ezen tulajdonságai miatt is kedvelik annyira a homokevő szadisták, akik képesek saját, kőkeményre fagyott ürüléküket madártejjel, valamint egyéb földi ínyencségekkel (pl szög, lecsóstál) lelocsolni. A planétán őshonos állatfaj a szurokember, amit előszeretettel építettek be a SZRRGG invázió alatt a frissen megalapozott úthálózatba, valamint különböző, ismeretlen rendeltetésű szobrok fejébe. A szurokember megmentésére már harminc éve is erőteljes anál-lobbi alakult, végül ennek az vetett véget, hogy a tagokat egy 1800-ban használt tüzérségi ágyúval az égbe lövöldözték, és lepkehálóval összegyűjtötték.

 

CA Lakóinak nagy része csirkét, lovat, és egy ezektől gyökeresen különböző papírlapot tart istenének, amikhez minden gratty órakor áldozatot mutatnak be. Többnyire egy hantyó feldobásával döntik el, éppen ki szerepel majd az oltár kedvezményezettei között, minden más esetben hagymával, és kettésült koponyával bolondítják meg az éjszakai madárlevest. A kolónia többször is sikeresen szállt szembe a galaktikus körtetanács ikerfiainak támadásával, többen tudni vélik, hogy sóval, és megcukrozott vérrel, valamint egy megtekert porszívótölcsérrel sikerült elűzni a gaz támadókat.

 

Iparának legfontosabb eleme, hogy a kiskorúakat csak összekötözve, és „HANGYA” toroksütéssel engedik be a hardporn vetítésekre, pontosan azért, mert fejlődésükre legalább három öng hatással van. Nagyon jelentős a fűnyírás, mint alapvető exporttényező. A szolgáltatásokért khával, és aragurival, valamint kiürült fitymaféktartó üvegekkel fizetnek, az infláció elég nagy ahhoz, hogy befolyásolja a káposztatermesztő üzemek éves költségvetésének elherdálását a helyi kaszinókban, és a frissen nyílt AGH galambdúcnevelő üzletláncban.

 

Haderejét a cunádlik tartják kézben. Az, hogy csata előtt minden második egyed borzas sáskává operáltatja magát, általában elég a győzelemhez bármely intergalaktikus attackban. Mégis, sok ősük esküszik, a '76-os „Álmodozók Szigete” c. környezetvédelmi horror sokkal nagyobb mértékben növeli a harci morált. E sorok írója több ízben is megtapasztalta a cunádlitámadás erejét, amikor egy ősi maramenga félistent kellett visszakényszeríteni a 3*3-as detoxmezőbe, ahonnan egy délutáni teázás alkalmával elszabadult.

 

Sikerét ezen, és ama tulajdonságoknak is köszönheti, hogy csak és kizárólag pecsétre adnak száraz juhkaját, amiből keltetőágyakat, és alapvető bútorokat, kardántengelyeket állítanak elő valamiféle felsőbb, a szerző számára ismeretlen pogácsa részére.

 

Tanuljatok ezekből a kutatásokból, mert eljön az idő, amikor szembe kell nézni mindenkinek a saját, személyes befőttegerével!!

 

Téglatyúk és a Parafamaki

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://faradtblog.blog.hu/api/trackback/id/tr72747225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása